Meni
Your Cart

LANAFORM svetlobna terapija GENIAL LIGHT


Izboljšajte svoje počutje s svetlobno terapijo!

GENIAL LIGHT je naprava, ki proizvaja svetlobo, ki jo še kako potrebujemo za dobro počutje. Je učinkovito in praktično sredstvo, s pomočjo katerega nadomestimo naravno svetlobo.

GENIAL LIGHT posnema naravno sončno svetlobo brez škodljivega UV žarčenja (približno 10 000 luksov). Uporabljate jo lahko med branjem, pisanjem, telefoniranjem, doma ali v službi. Svetlobna terapija je posebej pomembna v manj jasnih dneh in letnih časih. Zadovolji življenjsko potrebo po svetlobi in pozitivno vpliva na naše splošno dobro počutje in razpoloženje.GENIAL LIGHT je namenjena vsem tistim, ki se zavedate prednosti in zdravstvenih učinkov svetlobne terapije. Svetlobna terapija namreč pomaga pri zdravljenju sezonske čustvene motnje, izboljša spanec, razpoloženje in deluje kot naravni antidepresiv, koristna pa je tudi v boju proti spomladanski utrujenosti.

Kaj moramo vedeti o svetlobni terapiji?

Svetloba in njena intenzivnost znatno vplivata na vse naše najpomembnejše procese. Če nismo deležni dovolj svetlobe, se v določenem časovnem obdobju reakcijski čas našega telesa in možganov zniža.

Jeseni in pozimi se dnevi krajšajo in v teh letnih časih, ko se količina sončnega sevanja zmanjšuje, se simptomi, ki so posledica pomanjkanja svetlobe, okrepijo. Klasična umetna razsvetljava v zgradbah je nezadostna, da bi nadomestila ta primanjkljaj naravne svetlobe. Posledice takšnega stanja lahko vodijo v malodušje, pomanjkanje energije, nespečnost ali potrtost kot tudi različne simptome, ki jih imenujemo »depresija«.

Izpostavljenost svetlobi sestoji iz uporabe izvora svetlobe z visoko vrednostjo luksov, kar je podobno naravni sončni svetlobi. Z rednim izpostavljanjem viru svetlobe z visoko jakostjo osvetlitve v daljšem časovnem obdobju se simptomi sezonskih emocionalnih motenj, zmanjšajo ali celo izginejo, ne da pri tem jemali kakršnakoli zdravila.

Luks je enota za merjenje svetlobe. Na primer: sončen poletni dan ustreza približno 50.000 luksom, medtem ko je običajna svetlobna intenzivnost v notranjem prostoru le okrog 500 luksov.

Tehnične lastnosti:
  • Izdelek vsebuje 2 x 36W varčni PPL fluorescenčni cevi - barva 84 – ki dajeta več kot 10.000 luksov, njuna življenjska doba znaša približno 8.000 ur;
  • Osvetljeno območje: 47 x 34 cm;
  • Dimenzije: 38,5 x 14,5 x 51,5 cm;
  • Teža: 3,85 kg;
  • Napetost: 220-240 V;
  • Moč: 72W;
  • Frekvenca: 50 Hz.
Garancija: 2 leti

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro