Meni
KOŠARICA

LANAFORM pulzni oksimeter PO-110

 LANAFORM pulzni oksimeter PO-110 | vsezazdravje.si
 LANAFORM pulzni oksimeter PO-110 | vsezazdravje.si
 LANAFORM pulzni oksimeter PO-110 | vsezazdravje.si
 LANAFORM pulzni oksimeter PO-110 | vsezazdravje.si
Spletna cena
 LANAFORM pulzni oksimeter PO-110 | vsezazdravje.si
 LANAFORM pulzni oksimeter PO-110 | vsezazdravje.si
 LANAFORM pulzni oksimeter PO-110 | vsezazdravje.si
 LANAFORM pulzni oksimeter PO-110 | vsezazdravje.si
LANAFORM pulzni oksimeter PO-110
  • Dobavljivost: Na zalogi 1-2 dni
  • Šifra izdelka: LA090404
Pogledov: 528
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
32,90€
34,90€


Medicinski pripomoček

LANAFORM pulzni oksimeter PO-110, je prenosni merilec nasičenosti krvi s kisikom (SpO2), indeksa perfuzije (PI) in srčnega utripa. Postopek merjenja je enostaven in popolnoma neboleč. Naprava deluje s pomočjo infrardeče svetlobe, ki natančno izmeri raven kisika v krvi, poleg tega pa izmeri vaš srčni utrip. Priložen je tudi trak za zapestje, napravo pa lahko zaradi majhne in lahke oblike vzamete s seboj kamorkoli.

Pulzna oksimetrija

Ko smo zdravi in normalno dihamo, se v pljučih kri napolni s kisikom praktično do roba, takrat je nasičenost kisika v arterijski krvi običajno nekje med 95% in 100%. Če je nasičenost kisika v krvi nizka so tkiva slabo preskrbljena s kisikom in zaradi tega imamo lahko velike težave. Spremljanje nasičenosti krvi je pomembno pri ljudeh z različnimi boleznimi dihal kot so bronhitis, astma, pljučnica ter pri poškodbah dihal. Uporablja se lahko tudi pri športnikih, ki se ukvarjajo z alpinizmom, smučanjem in letalstvom. 

Večnamenski oksimeter

Poleg srčnega utripa vam bo pulzni oksimeter pomagal izmeriti tudi perfuzijski indeks. Perfuzijski indeks mora biti med 0,3 % in 20 %. Niha lahko glede na posameznika ali glede na merilno mesto.

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI

  • Poročanje o nepravilnih meritvah;
  • Barvni zaslon s 4 perspektivami;
  • Nastavljiva svetlost zaslona;
  • Prikaz pulznega grafa;
  • Opozorilo o prazni bateriji;
  • Samodejno se izklopi;
  • Vključen je tudi trak za zapestje in 2 bateriji AAA.

Garancija: 2 leti

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 4,70€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 100€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro