Meni
Your Cart

Lanaform otroški vlažilec zraka Pommy

 Lanaform otroški vlažilec zraka Pommy | vsezazdravje.si
 Lanaform otroški vlažilec zraka Pommy | vsezazdravje.si
 Lanaform otroški vlažilec zraka Pommy | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
 Lanaform otroški vlažilec zraka Pommy | vsezazdravje.si
 Lanaform otroški vlažilec zraka Pommy | vsezazdravje.si
 Lanaform otroški vlažilec zraka Pommy | vsezazdravje.si
Lanaform otroški vlažilec zraka Pommy
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
  • Šifra izdelka: 120120
Pogledov: 426
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
61,90€
68,89€

Ker je vaš otrok najdragocenejši član vaše družine, je LANAFORM zasnoval vlažilec zraka Pommy z difuzorjem organskih eteričnih olj.

Nič ni bolj pomembno kot dobro počutje vašega otroka, zato je LANAFORM oblikoval vlažilec zraka Pommy. S svojo formulo dva v enem je hktrati vlažilec in difuzor organskega eteričnega olja za prijetno in zdravo okolje v spalnici vašega malčka. Vlažilec zraka Pommy s svoji 10-urnim neprekinjenim delovanjem zagotavlja udobne in mirne noči. Njegova privlačna oblika in prijazna modra svetloba, pa bosta pomagala umiriti vašega otroka.

Vlažilec Pommy deluje tiho, nastavljiv pretok hlapov, poskrbi,  da bodo noči vašega otroka dolge in sproščujoče. Njegov prezračevalni sistem razprši vodo v obliki hladne pare in tako zagotovi relativno raven vlažnosti.

Lastnosti:

- Vlažilnik zraka in razpršilnik eteričnih olj ;
- Prostornina 1,2 l;
- Pena za eterična olja priložena + 3 nadomestne pene;
- Kontrolna lučka;
- 10-urno neprekinjeno delovanje;
- Nastavljiva moč razprševanja;

Tehnični podatki:

- Prostornina zbiralnika za vodo: 1.2 l
- Hrup: ≤32 db
- Funkcija samodejnega izklopa: prikaže se rdeča kontrolna lučka;
- Neprekinjeno delovanje: 10 h
- Najvišja stopnja izhlapevanja: 120 ml/h
- Moč delovanja: 20 W
- Napetost: 24 V
- Frekvenca: 50 Hz
- Teža: 0.7 kg

Garancija: 2 leti

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro