Meni
Your Cart

Lanaform

lanaform, blagovna znamka lanaform, lanaform izdelki, izdelki lanaform

Avtomatski ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka VAPO LUX  Lanaform Avtomatski ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka VAPO LUX  Lanaform
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: Vapo Lux 5410984056972
Vlažilnik zraka na hladno paro New Vapo Lux podjetja Lanaform pomaga pri vzpostavitvi primerne stopnje vlažnosti zraka in odpravljanju nevšečnosti zaradi suhega zraka. Prezračevalni sistem razpršuje vodo v obliki hladne pare in tako zagotavlja želeno stopnjo vlažnosti. Para se sk..
109,90€ 124,90€
BEAUTY & MASSAGE Center Lanaform BEAUTY & MASSAGE Center Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: LAN 59380
 Masažni komplet Lanaform Beauty & Massage Center je idealen za domačo uporabo in vam omogoča da se sproščate in razvajate kar doma.V kompletu najdete vse kar potrebujete za nego in sprostitev vašega telesa. Zaprite oči in se sprostite. Beauty & Massage Center komplet vam po..
129,96€
Biserna kopel AQUA RELAX Lanaform Biserna kopel AQUA RELAX Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 110413
 TA IZDELEK TRENUTNO NI VEČ DOBAVLJIV!!! V spodnjih vrsticah se nahajata povezavi do bisernih kopeli, ki so dobavljive: Biserna masažna kopel MEDISANA BBShttps://www.vsezazdravje.si/biserna-masazna-kopel-medisana-bbs Biserna masažna kopel MEDISANA MBHht..
118,90€
Filter za novi vlažilec in ionizator zraka VAPO LUX Filter za novi vlažilec in ionizator zraka VAPO LUX
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 628
 Filter za NOVI avtomatski ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka VAPO LUX...
9,87€
Proizvajalec: Lanaform Model: 514
7x povečava! Osvetljeno stensko kozmetično ogledalo. Idealen pripomoček za ličenje in popolno nego obraza...
93,69€
Proizvajalec: Lanaform Model: 515
 Tactile x7 je dvostransko, samostoječe namizno ogledalo. Na eni strani 3x, na drugi strani 7x povečavo. Ogledalo je pregibno kar omogoča enostavno menjavo strani ogledala.7 x povečava! Ko se ga dotaknemo zasveti, ob ponovnem dotiku na katerokoli mesto zasveti še močneje. Idealen pripom..
78,55€
LANAFORM grelna blazina za noge 180112 (45 x 70 cm) LANAFORM grelna blazina za noge 180112 (45 x 70 cm)
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 180112 - 5410984058204
Privoščite si prijeten občutek toplote in dobrega počutja z LANAFORM grelno blazino za noge!Grelna blazina za noge iz mehkega velurja vas bo prijetno ogrela v hladnih zimskih dneh. Toplo posteljo boste tako le s težka zapustili. Električna blazina znamke LANAFORM je visokokakovosten produkt, ki ..
48,14€ 52,90€
LANAFORM otroški vlažilec zraka HELLO KITTY LANAFORM otroški vlažilec zraka HELLO KITTY
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 1206
Otroški vlažilec zraka HELLO KITTY je bil posebej premišljen in zasnovan za otroke, zato bo navdušil vse družine, ki iščejo vlažilnik zraka za sobe otrok z dihalnimi težavami, ki potrebujejo vlažen zrak za lažje dihanje ponoči in podnevi. Vlažilnik zraka Hello Kitty je zelo preprost za uporabo, poln..
57,00€ 60,00€
LANAFORM svetlobna terapija GENIAL LIGHT LANAFORM svetlobna terapija GENIAL LIGHT
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: Lanaform Genial light
Izboljšajte svoje počutje s svetlobno terapijo!GENIAL LIGHT je naprava, ki proizvaja svetlobo, ki jo še kako potrebujemo za dobro počutje. Je učinkovito in praktično sredstvo, s pomočjo katerega nadomestimo naravno svetlobo.GENIAL LIGHT posnema naravno sončno svetlobo brez škodljivega UV žar..
111,91€
Masažna krtača RELAXATION Lanaform Masažna krtača RELAXATION Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 59370 - 5410984593705
Masažna krtača za kopanje serije Relaxation vsebuje vse, kar potrebujete za resnično sprostitev med kopanjem. Vodoodporna krtača » waterproof « s tremi zamenljivimi glavami omogoča prijetno masiranje in umivanje glave hkrati. Komplet relaxation vsebuje številne pripomočke za sprostitev v kopaln..
16,05€
Masažni aparat BACK MASSAGER WITH HEAT Lanaform Masažni aparat BACK MASSAGER WITH HEAT Lanaform
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 110304 - 5410984571802
Masažna blazina Back Massager ponuja vibracijsko masažo in je odličen pripomoček za sproščanje ter zmanjšanje napetosti v mišicah. Blazina je opremljena s petimi motorji, ki so porazdeljeni v predelih vratu, križa, ledvenega dela in kolčnega dela in jih lahko uravnavate s priročnim daljinskim upravl..
67,88€ 72,99€
Proizvajalec: Lanaform Model: 421
 Masažni aparat FINGER MASS Lanaform  je inovativni koncept, ki simulira prstno tehniko shiatsu masaže.Prstni masažni aparat Finger Massager simulira prstno tehniko shiatsu masaže. Umetni prsti na napravi so zasnovani tako, da posnemajo pritisk konic maserjevih prstov (lahen pritis..
53,60€
Masažni aparat FULL MASS Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 988
Priročen in praktičen FULL MASS vam bo omogočil blagodejno masažo v kateremkoli času. Ponuja 6 različnih hitrosti delovanja...
90,22€
Proizvajalec: Lanaform Model: 424
Masaža z aparatom v predelu tilnika in vratu vas sprosti...
28,67€
Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: SC - 5410984592104
Masažni aparat za odpravo celulita Stop Cell je idealna naprava za boljše počutje in večjo samozavest. Aparat je večnamenska masažna enota, ki vam pomaga v boju proti neprijetnim maščobnim oblogam in odstrani neprivlačen videz pomarančne kože. Stop Cell pomaga izboljšati cirkulacijo krvi, oblikuje m..
33,94€ 36,89€
Masažni copati FOOT MASSAGER Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 422
Imate hladna stopala? Idealni pripomoček za ohranjanje toplih stopal...
31,86€
Proizvajalec: Lanaform Model: 1205
Otroški ultrazvočni vlažilec zraka MIXY Lanaform s visokofrekvenčnim oscilatorjem, s pomočjo ultrazvoka, razgradi vodo v fine delce s premerom 1 do 5 im. Sistem z ventilatorjem razpršuje vodo v obliki hladne pare in tako daje želeno vlažnost zraka v prostoru. Ta para se odraža kot rahla meglica, ki ..
88,84€
Otroški ultrazvočni vlažilec zraka TRAINY Lanaform Otroški ultrazvočni vlažilec zraka TRAINY Lanaform
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: Lanaform Trainy
Otroški ultrazvočni vlažilec zraka TRAINY Lanaform z aromoterapijo je novost letošnje sezone. Njegova atraktivna oblika bo polepšala vsako otroško sobo. Modra svetloba, s katero vlažilec osvetljuje prostor bo vašega malčka umirila, s pomočjo aromaterapije pa boste olajšali otrokovo dihanje in zmanjš..
79,90€
Proizvajalec: Lanaform Model: 13140001 - 5410984016259
NOVOST NA TRŽIŠČU!!!Pripomoček za regeneracijo lasišča, puder za lase » Good Looking », ki je naravnega izvora in v trenutku prevleče vsak las. Lasje se zdijo takoj bolj močni, debeli, bolj gosti. S pudrom za lase » Good Looking » bo vaša pričeska v trenutku dobila bujen videz za ves dan.Puder za la..
23,49€
Terapevtska in Fitnes naprava Lanaform Back Gym
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: 513
Back Gym lahko sestavite v le nekaj minutah, njegova hramba pa je preprosta. Udobne blazine vam omogočajo, da raztezate zgornji del trupa, kot tudi nudijo popolno sprostitev in povečano prožnost. Naslon za glavo se vrti in podpira vaš vrat, kar zagotavlja maksimalno udobje...
82,96€
Proizvajalec: Lanaform Model: 623
Ultrazvočni vlažilec in ionizator, ki omogoča tudi aromaterapijo. S pomočjo visoko frekvenčnega oscilatorja vodo razdeli v kapljice s premerom približno 1 do 5 μm,ventilacijski sistem pa le te razprši v obliki hladne in odišavljene meglice. Lep in koristen dodatek v vašem domu...
70,54€
Ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Lanaform CHARLY Ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Lanaform CHARLY
Spletna cena
Proizvajalec: Lanaform Model: 625
Ultrazvočni vlažilec in ionizator zraka Lanaform CHARLY je prvi med otroškimi vlažilci in ionizatorji, ki vam ponuja aroma terapijo.Ker je bil zasnovan posebej za otroke, vlažilnik zraka Charly podjetja Lanaform očara vse člane družine, ki iščejo vlažilnik zraka za sobo dojenčka. Idealen je za o..
76,44€ 84,00€
Dynastatic ortopedski natikači (zaprt model) Dynastatic ortopedski natikači (zaprt model)
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: Lanaform-720
Naredite korak, ki bo imel na vaše življenje dolgoročni učinek! Natikači Dynastatic za hujšanje in izboljšanje telesne drže bodo okrepili in oblikovali mišice na vaših stegnih ter zadnjici in se spoprijeli z ne-estetičnimi posledicami celulita. Zaradi raznovrstnih barv pa bodo tudi odličen modni dod..
46,77€
Dynastatic ortopedski natikači barvni (odprt model) Dynastatic ortopedski natikači barvni (odprt model)
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: Lanaform-710
Naredite korak, ki bo imel na vaše življenje dolgoročni učinek! Natikači Dynastatic za hujšanje in izboljšanje telesne drže bodo okrepili in oblikovali mišice na vaših stegnih ter zadnjici in se spoprijeli z ne-estetičnimi posledicami celulita. Zaradi raznovrstnih barv pa bodo tudi odličen modni dod..
41,00€
Proizvajalec: Lanaform Model: LANAFORM Body Stim 75300
Body Stim podjetja Lanaform je elektrostimulacijska naprava, ki omogoča oblikovanje postave, masažo rok, nog in tilnika.Body Stim Lanaform z namenom  elektrostimulacije stimulira živčna vlakna, ki obkrožajo mišice, z električnimi impulzi, ki jih oddajajo elektrode, nameščene na površini kož..
47,69€
LANAFORM električni grelnik za stopala Foot Warmer LANAFORM električni grelnik za stopala Foot Warmer
Spletna cena
Proizvajalec: Lanaform Model: LA 180401
Električni grelnik za stopala Foot Warmer zaradi zelo učinkovitega sistema gretja nudi prijeten občutek toplote in udobja. Noge, tako kot roke, prve začutijo mraz. Pravzaprav, kri kot ena od telesnih okončin tam manj kroži. Ker je tam oskrba s krvjo šibkejša, se proizvede manj toplote in toliko posa..
49,40€ 52,00€
LANAFORM fototerapevtska naprava Allergolux LANAFORM fototerapevtska naprava Allergolux
Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: Lanaform Allergolux
 Allergolux, naprava za fototerapijo, ki preprečuje alergije dihal in se bori proti njim. Deluje proti senenemu nahodu, cvetnemu prahu in pršicam.Allergolux je naravna terapija, ki temelji na fototerapiji, ki omogoča zdravljenje senenega nahoda ter alergij na pršice, živalsko dlako, pra..
49,85€
LANAFORM grelna odeja Heating overblanket S2 LANAFORM grelna odeja Heating overblanket S2
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Lanaform Model: Lanaform S2
Zanesljiva in varna električna grelna odeja LANAFORM S2 nudi prilagodljiv nadzor temperature in trajanja delovanja.Zaradi možnosti ločitve traku je električna grelna odeja primerna za strojno pranje pri temperaturi 40 °C.Tehnične lastnosti:Električna grelna odeja- Izjemno mehka; Udo..
81,48€ 84,00€
Prikazujem 1 od 28 do 41 (2 strani)