Meni
Your Cart

LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi

 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
Prodajni hit
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi
 • ZALOGA: Trenutno NI DOBAVLJIV
Pogledov: 11852
58,90€


Kaj je menopavza?

Menopavza je naravna faza v življenju in pomeni  zadnje menstrualno obdobje. Menstrualni ciklus preneha zaradi nižanja vrednosti hormonov, ki ciklus uravnavajo. Gre predvsem , ki vplivza hormona estrogen in progesteronata na sluznico tkiva maternice (endometrij).  Vrednosti  hormonov lahko nihajo kar nekaj let, dokler ne dosežejo tisto najnižjo vrednost, zaradi katere se endometrij  stanjša in posledično ustavi ciklus.
 


Simptomi menopavze

Med najznačilnejšimi simptomi menopavze so vsekakor vročinski oblivi, ki se lahko pojavljajo kadarkoli, pogosto tudi večkrat na uro.  Ostali simptomi, ki se pojavljajo ob menopavzi so:

 • Drhtenje;
 • Razdraženost;
 • Razbijanje srca (palpitacije);
 • Napetost mišic;
 • Občutljivost dojk;
 • Motnje spanja;
 • Nočno potenje;
 • Pozabljivost;
 • Depresija in tesnoba;
 • Nihanje razpoloženja
 • Napihnjenost;
 • Suhost nožnice;

Kljub temu, da se ti neprijetni simptomi pogosto pojavljajo, to nikakor ne pomeni konec ženske aktivnosti,lepote, zdravja ali njenega spolnega življenja. Menopavza nekaterim ženskam ne predstavlja večjih težav, spet druge pa bodo potrebovale pomoč za spopadanje s temi fizičnimi in psihološkimi simptomi, ki se lahko zaradi svoje vztrajnosti, pogosto izkažejo za zelo boleče.
Z LadyCare lahko sedaj enkrat za vselej opravite s simptomi, kot so: vročinski oblivi, nočno potenje, utrujenost, nihanje razpoloženja, depresija in izguba libida!

Po povsem naravni poti zmanjšajte ali popolnoma odstranite simptome menopavze

Uporaba pripomočka LadyCare je povsem enostavna.  Preprosto  ga namestite pod spodnje perilo na področju medenice, pri čemer večji, ukrivljeni del namestite na kožo (pod spodnjimi hlačkami), manjši gumb pa naj bo nameščen na zunanji strani hlačk, kot je prikazano na sliki spodaj.

                                                

Za vse ostalo bo poskrbela patentirana tehnologija statičnih magnetov, podkrepljena z obsežnimi študijami in večletno uspešno uporabo tisočih žensk.

Za optimalne rezultate vam priporočamo, da pripomoček nosite neprekinjeno (24 ur). Največje občutne spremembe boste zaznali že v prvem mesecu uporabe, druge pozitivne spremembe pa se bodo pojavljale postopoma v naslednjih tednih oz. mesecih.

Uporaba LadyCare vam bo pomagala pri zmanjšanju oz. popolni odstranitvi simptomov menopavze, kot so vročinski oblivi, palpitacije, napetost mišic in anksioznosti. Lahko pomaga tudi pri napihnjenosti, občutljivosti dojk, razdraženosti in nihanju razpoloženja. Povrnila se vam bo energija za opravljanje vsakodnevnih del, bolj boste sproščeni. Opazili boste, da lažje in kvalitetnejše zaspite.

Ne glede na to, v kateri fazi menopavze ste, je pomembno, da nadaljujeta z uporabo pripomočka. Uporabljajte ga vsak dan in to neprekinjeno. Uporaba pripomočka je popolnoma varna, saj je namenjena daljšemu časovnemu obdobju. V kolikor pripomočka ne boste nosili kot je to napisano v tem navodilu za uporabo, ali ga prenehate uporabljati, se simptomi menopavze lahko ponovno pojavijo, včasih celo zelo hitro. Če se nahajate v zgodnji fazi menopavze, se lahko pojavi tudi menstruacija. Ne skrbite – to je popolnoma običajno in varno.

Ko boste prvič pričele z uporabo LadyCare, lahko nekatere občutite neobičajen  razstrupljevalni »detox« efekt, ki se lahko kaže kot začetek prehladnega obolenja. Pijte veliko tekočine (najboljša je navadna voda) in neprijetni občutek bo hitro izzvenel.

Varnost in stranski učinki

LadyCare je majhen, neagresiven statičen magnet. Je povsem naravna in varna alternativa zdravilom in predpisano dopolnilni terapiji. Njegovo delovanje temelji na močnih magnetnih poljih. Dokazano je, da magnetna polja močno vplivajo pri spodbujanju pretoka krvi – to pomeni, pri izboljševanju telesne sposobnosti, uravnavanju ravni hormonov in pri obnovitvi naravnega ravnovesja.

Uspeh LadyCare se doseže z uporabo negativnega pola magneta tik ob telesu. Nekateri magnetni izdelki, ki so na tržišču so bipolarni ali pa uporabljajo nasprotni pol, kar pa lahko privede do nekompatibilnosti z vašim LadyCare pripomočkom. Pred uporabo se prepričajte v pravilno uporabo, če boste uporabljali druge magnetne izdelke.V mnogih primerih so poročali o pojavu slabega počutja v obliki rahle slabosti.

Študije so pokazale, da se lahko pripomoček LadyCare izkaže, kot eden največjih naravnih rešitev za lajšanje simptomov menopavze.

OPOZORILO! V interesu dobre zdravniške prakse ali do kakršne koli dokončne raziskave, vas prosimo da upoštevate naslednja opozorila! Lady Care ne uporabljajte, če imate vi ali vaš partner  vstavljen srčni spodbujevalnik, defibrilator ali inzulinsko črpalko.

Čiščenje

Za čiščenje LadyCare pripomočka uporabite le nekoliko vlažno krpo. Nikoli ne uporabljajte agresivnih erozivnih čistil kot so detergenti , alkohol idr. Pred shranjevanjem ga dobro obrišite do suhega!

LadyCare je originalen medicinski pripomoček razvrščen v razred I. Življenjska doba LadyCare znaša 10 let.

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro