Meni
KOŠARICA

Ice Power HOT grelni gel 75 ml

 Ice Power HOT grelni gel 75 ml | vsezazdravje.si
 Ice Power HOT grelni gel 75 ml | vsezazdravje.si
 Ice Power HOT grelni gel 75 ml | vsezazdravje.si
Prodajni hit
 Ice Power HOT grelni gel 75 ml | vsezazdravje.si
 Ice Power HOT grelni gel 75 ml | vsezazdravje.si
 Ice Power HOT grelni gel 75 ml | vsezazdravje.si
Ice Power HOT grelni gel 75 ml
  • Dobavljivost: Na zalogi 1-2 dni
  • Šifra izdelka: 482
Pogledov: 5305
9,30€

Medicinski pripomoček

Grelni gel Ice Power Hot greje in sprošča mišice in pospešuje prekrvavitev. Gel je namenjen za pomoč pri motnjah periferne prekrvavitve, pri različnih vrstah bolečin in nevnetnih bolečinah ter napetostih. Grelni gel Ice Power Hot je odličen izdelek za preprečevanje izvinov in raztrganin pri športnikih.

Kako uporabljati grelni gel Ice Power Hot:

Grelni gel Ice Power Hot nanesite na obolelo mesto in ga nežno vtrite v kožo. Gel začne greti izbrani del telesa eno uro po nanosu. Znojenje, savnanje ali topla oblačila pospešujejo grelni učinek. Grelni učinek omogočajo sestavine, npr. kapsaicin.

Opozorilo! Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za kapsaicin/čili. Uporaba ni priporočljiva med nosečnostjo ali dojenjem. Toplotne terapije ne uporabljajte pri vnetjih. Gel ne sme priti v stik z očmi, sluznico in ranami. Samo za zunanjo uporabo. Hranite izven dosega otrok.

Sestavine (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-22, Hydroxyethylcellulose, Ethanol, Camphor, Oleoresin capsicum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

Informacije o izdelku:

Ime izdelka: Ice Power grelni gel

Proizvajalec: Fysioline Oy, Arvionkatu 2, FI-33840 Tampere, Finska; tel.: +358 (0)3 2330 300
Distributer za Slovenijo: VPD Bled d.o.o, Pot na Lisice 4, 4260 Bled, Tel.: 04/574 50 70; e-mail:[email protected]
Dobavitelj: 2F Studio, Sokolska 44, 2000 Maribor, Mail: [email protected] , GSM: 040/307-079

Uporabno najmanj do konca: označeno na embalaži;
LOT : označen na embalaži.
Pakiranje: 75 ml, tuba

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 4,70€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 100€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro