Meni
Košarica

Hydrosana

Proizvajalec: Hydrosana Model: ROYAL FOOT SPA
ROYAL  FOOT SPA pomaga očistiti telo z ionizirano vodo, ki stimulira telo..NEGATIVNA IONIZACIJAPretok električnega toka čez raztopino (v tem primeru vodo in sol) ima za posledico pojav, ki se imenuje ionizacija. Fenomen ionizacije dokazano dobro vpliva na človeški organizem. Ste že..
389.90€ 460.00€
HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo
Vroče -23 %
Proizvajalec: Hydrosana Model: Modra
 STRANKE OPOZARJAMO, DA SO NA TRŽIŠČU PONAREDKI, KI SE PRODAJAJO PO NIŽJIH CENAH IN BREZ CERTIFIKATOV, ZATO PREVIDNOST NIKOLI NI ODVEČ!!!!NEGATIVNA IONIZACIJAPretok električnega toka čez raztopino (v tem primeru vodo in sol) ima za posledico pojav, ki se imenuje ionizacija. Fenome..
245.80€ 320.00€
HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo (Rumena) HYDROSANA FOOT SPA aparat za izboljšanje počutja z bio-elektrolizo (Rumena)
Vroče -23 %
Proizvajalec: Hydrosana Model: Rumena
STRANKE OPOZARJAMO, DA SO NA TRŽIŠČU PONAREDKI, KI SE PRODAJAJO PO NIŽJIH CENAH IN BREZ CERTIFIKATOV, ZATO PREVIDNOST NIKOLI NI ODVEČ!!!!NEGATIVNA IONIZACIJAPretok električnega toka čez raztopino (v tem primeru vodo in sol) ima za posledico pojav, ki se imenuje ionizacija. Fenomen ionizaci..
245.80€ 320.00€
HYDROSANA FOOT SPA zamenljiva ionska elektroda
Vroče -10 %
Proizvajalec: Hydrosana Model: Elektroda
 HYDROSANA FOOT SPA Zamenljiva ionska elektroda za aparat za razstrupljanje telesa za banjice Hydrosana...
33.99€ 37.90€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)