Meni
Your Cart

Hudičev krempelj TEUFELSKRALLE gel Pullach Hof 250 ml

 Hudičev krempelj TEUFELSKRALLE gel Pullach Hof 250 ml | vsezazdravje.si
 Hudičev krempelj TEUFELSKRALLE gel Pullach Hof 250 ml | vsezazdravje.si
 Hudičev krempelj TEUFELSKRALLE gel Pullach Hof 250 ml | vsezazdravje.si
 Hudičev krempelj TEUFELSKRALLE gel Pullach Hof 250 ml | vsezazdravje.si
Hudičev krempelj TEUFELSKRALLE gel Pullach Hof 250 ml
  • Zaloga: Na zalogi
  • Model: TBPH gel 250 ml
  • Šifra izdelka: TBPH 250 ml
Pogledov: 334
8.90€

Vražji krempelj TEUFELSKRALLE je cenjena rastlina, saj blagodejno deluje na telo. Gel z izvlečkom pridobljenega iz korena vražjega kremplja, deluje poživljajoče in sproščujoče na vašo kožo in jo neguje. Gel je primeren tudi za sproščujočo masažo v predelu hrbta in nog.

Rastlina iz katere pridelujejo balzam Hudičev krempelj izvira iz južne Afrike. Blagodejne učinke rastline na telo so sprva odkrila nekatera plemena, danes pa je njena uporaba priljubljena tudi pri nas.

Hudičev krempelj (Harpagophytum procumbens) imenovan tudi vražji krempelj, je cvetoča rastline iz družine sezama (PEDALIACEAE). Vrsta je doma v stepah Namibije in Južni Afriki Harpagophytum se imenuje tudi grabežljiva rastlina oz lesni pajek. Ime je dobila po svojih na videz značilnimi kljukastimi sadeži.

Rastlina razvije s svojim podzemskim koreninskim sistemom do 1,5 metra dolge poganjke, ki se vijejo po tleh na katerih se razvijejo presenetljovo veliki cvetovi, ki so od nežno roza pa vse do različnih odtenkov vijoličaste barve.

Glavne sestavine rastline Hudičev krempelj so: iridoidnii glikozidi, vključno harpagosidi, harpagidi in procumbid, phytosterini, phenylpropanoidi kot acteosidi, triterpeni, flavonoidi, nenasičene maščobne kisline, imetove kisline in klorogenske kisline.

Značilnosti izdelka Hudičev krempelj TEUFELSKRALLE gel 250 ml:

- Stopalom in nogam daje občutek udobja in okretnosti;
- Blagodejno deluje na vezno tkivo kože;
- Neguje kožo in jo varuje pred staranjem zato koža izgleda mehkejša in ohranja mladostni videz;
- Deluje blago antiseptično kar zavira rast in razmnoževanje mikrobov;
- Izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno delovanje;
- Poživlja utrujene noge (za utrujene noge in stopala);
- Za rdečo in obučtljivo kožo;
- Pospešuje prekrvitev kože nog;
- Zaradi izjemnega sproščujočega učinka je krema iz hudičevega kremplja izredno priljubljena pri športno aktivnih ljudeh;
- Krema iz hudičevega kremplja blagodejno deluje pri nanosu pred in po telesnih obremenitvah;
- Uporaba pri sproščujoči masaži, ki daje občutek svežine in ugodja.

Sestavine (INCI): Aqua, Alcohol denat., PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Glycerin, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Carbomer, Sodium Hydroxide, Parfume, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C.I. 16255, C.I. C.I. 15985,C.I. 42090, C.I. 19140

Opozorilo: Izogibajte se stiku z očmi in kreme ne nanašajte na poškodovano kožo in odprte rane. Mazilo ni primerno za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si dobro operite roke.

Informacije  o izdelku:

Ime izdelka: Vražji krempelj TEUFELSKRALLE gel Pullach Hof
Proizvajalec: Stolz GmbH, Graf-Zeppelin-Str. 5, 86929 Penzig, Nemčija
Dobavitelj: 2F Studio, Sokolska ulica 44, 2000 Maribor, Mail: [email protected] , GSM: 040/307-079

Rok uporabe: 12 mesecev od odprtja
LOT : 00653
Količina:
250ml

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,90€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek provizije (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., 1,05€! V primeru plačila po predračunu, stroška provizije NI! V primeru pošiljanja preko GLS stroška odkupnine ni.

Za vsa naročila nad 70€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha