Menu
KOŠARICA

Hladilna terapija

Brend: Ice Power Model: 604
Hladilni gel Ice Power je novost z dolgotrajnim učinkom. Gel deluje na principu neprekinjenega izhlapevanja in zaustavljanja vročine. Vsebuje eterična olja, ki vzpodbujajo metabolizem, pospešujejo cirkulacijo krvi in pretok tekočin v tkivih. Hladilni gel Ice Power zniža temperaturo kože za 5-6°C in ..
10,90€
Brend: Diana Model: Diana 18327 - 4006671810067
DIANA SPORT balzam sa mentolom idealno je osvježenje za svakog aktivnog člana vaše obitelji, posebno za sportaše. Namijenjen za kućnu upotrebu, sa širokim rasponom djelovanja. DIANA potiče cirkulaciju krvi kože, ujedno hladi in  djeluje osvježavajuće.DIANA  balzam odlično je sredstvo k..
6,90€
Brend: Diana Model: DIANA mentol
DIANA s mentolom idealno je osvježenje za svakog aktivnog člana vaše obitelji. Namijenjen je za kućnu upotrebu, s velikim brojem operacija. Zbog iznimne kombinacije od 60% čistog alkohola i mentola, DIANA se hladi i osvježava.Radi dobro za probleme uzrokovane vrućim i vlažnim vremenom. Da biste ..
7,90€
Brend: Diana Model: DIANA z mentolom v steklenički 250 ml
DIANA s mentolom idealno je osvježenje za svakog aktivnog člana vaše obitelji. Namijenjen je za kućnu upotrebu, s velikim brojem operacija. Zbog iznimne kombinacije od 60% čistog alkohola i mentola, DIANA se hladi i osvježava.Radi dobro za probleme uzrokovane vrućim i vlažnim vremenom. Da biste ..
12,90€
Brend: Diana Model: DIANA z mentolom v spreju 125 ml
Primjena: Osvježavajući sprej s mentolom okrepljuje umornu kožu i poboljšava prokrvljenost.Upozorenja: Prikladno samo za vanjsku upotrebu. Vodica nije prikladna za bebe i malu djecu mlađu od 3 godine. Izbjegavati kontakt s očima. Ne prskati u otvoreni plamen ili užarenu površinu!Sastojci (INCI): Alc..
7,45€
Brend: Ice Power Model: Ice Power 400 ml
ICE POWER hladilni gel 400 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov..
31,95€
Model: THERA°PEARL® ŠPORT
Inovativna THERA°PEARL® tehnologija zagotavlja:Kontrolirano temperaturo (ravno pravi topli ali hladni terapevtski učinek brez opeklin ali ozeblin); Vsestransko terapijo s hladnim ali toplim učinkom (2 terapiji v enem izdelku); Ergonomsko prilagajanje izdelka bolečim delom telesa; Zdravn..
13,90€
Brend: Ice Power Model: Ice Power 150 ml
ICE POWER hladilni gel 150 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov..
10,50€
Brend: Ice Power Model: Ice Power 75 ml
ICE POWER hladilni gel 75 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov ..
7,30€
Brend: Ice Power Model: 478
 Ice Power z dodanim MSM v obliki gela, ki še povečuje učinek ter pomaga pri bolečinah v mišicah in sklepih, pri mišični napetosti, pri mišičnem stresu in oteklinah.Lastnosti Ice Power Plus MSM 200 ml:Pri bolečinah v mišicah in sklepih; Pri mišični napetosti; Pri mišičnem stresu;..
14,30€
Brend: Ice Power Model: Ice Power Coldspray
 Priljubljeno med športniki, enostavno za uporabo. Za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva, na primer izvinov in hernij.Lastnosti:Pršilo za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva in za prvo pomoč pri manjših opeklinah; Za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva, na primer izvinov in herni..
12,20€
Brend: Ice Power Model: Ice Power Sport Spray
 Močan in dolgo delujoč gel v pršilu. Revolucionarna oblika hladilne terapije za hitro olajšanje bolečine in ponavljajočih se poškodb zaradi napora, športnih poškodb, izpahov in izvinov. Idealna tudi za udarce in udarnine pri otrocih.  Lastnosti:Močan in dolgo delu..
12,00€
Brend: Ice Power Model: Ice Power Cold Hot
 Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo, ki jo ohladimo v hladilniku. Lahko jo tudi segrejemo v vroči kopeli ali mikrovalovni pečici in jo uporabljamo kot grelec.Lastnosti:Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo, ki jo ohladimo v hladilniku; Lahko jo tudi segrejemo..
13,50€
Brend: Ice Power Model: Ice Power Cold
 Za oskrbo ran in poškodb mehkega tkiva, za preprečevanje krvavitve in obvladovanje bolečine , vnetja in otekline. Pripravljen za takojšnjo uporabo brez predhodnega ohlajanja. Odličen dodatek opremi za prvo pomoč doma in drugod.Lastnosti:Hladilna obloga za enkratno uporabo, brez ..
3,10€
Prikazano 1 do 14 od 14 (1 stranica)