Menu
Your Cart

Športna medicina

Ice Power Arthro krema za sklepe 60ml
Online cijena Vruče
Brend: Ice Power Model: 476
Ice Power Arthro krema lajša bolečine v sklepih. Glukozamin sulfat, MSM in hidroitin sulfat, ki so dodani kremi, povečujejo ta učinek. Kremo 2-3 krat dnevno vtrite v kožo na prizadetem sklepu. Za boljše rezultate priporočamo uporabo vsaj en mesec. Pazite, da krema ne pride v stik z brazgotinami, očm..
13,99€ 16,10€
Brend: Ice Power Model: 482
Ice Power Hot grijaći gel zagrijava i opušta mišiće te ubrzava cirkulaciju krvi. Gel je namijenjen pomoći kod poremećaja periferne cirkulacije, raznih vrsta boli i neupalnih bolova i napetosti. Ice Power Hot grijaći gel izvrstan je proizvod za sprječavanje uganuća kod sportaša.Kako koristiti Ice Pow..
8,80€
Brend: Ice Power Model: 603
Gel je bil izdelan kot pomoč pri nepravilnostih periferne cirkulacije, različnih tipih bolečine in nevnetnih bolečinah in napetostih. Testi so pokazali, da je grelni učinek grelnega gela šestkrat večji od učinka placebo izdelka...
11,49€
Brend: Ice Power Model: 604
Hladilni gel Ice Power je novost z dolgotrajnim učinkom. Gel deluje na principu neprekinjenega izhlapevanja in zaustavljanja vročine. Vsebuje eterična olja, ki vzpodbujajo metabolizem, pospešujejo cirkulacijo krvi in pretok tekočin v tkivih. Hladilni gel Ice Power zniža temperaturo kože za 5-6°C in ..
10,90€
Brend: Diana Model: 810357 - 9005358810357
DIANA mentol pjena za tuširanje hladi, osvježava i okrepljuje kožu osvježavajućim prirodnim mentolom, još dugo nakon tuširanja! Svojim hranjivim svojstvima nježno čisti, čini kožu jedinstveno umirujućom i potiče cirkulaciju krvi.Nanesite pjenu na vlažnu kožu - ostavite kratko, a zatim je isperite vo..
7,95€
DIANA s mentolom u bocu od 250 ml DIANA s mentolom u bocu od 250 ml
Online cijena Vruče
Brend: Diana Model: DIANA z mentolom v steklenički 250 ml
 DIANA s mentolom idealno je osvježenje za svakog aktivnog člana vaše obitelji. Namijenjen je za kućnu upotrebu, s velikim brojem operacija. Zbog iznimne kombinacije od 60% čistog alkohola i mentola, DIANA se hladi i osvježava.Radi dobro za probleme uzrokovane vrućim i vlažnim vremenom...
12,99€ 14,90€
DIANA s mentolom u spreju 125 ml
Online cijena Vruče
Brend: Diana Model: DIANA z mentolom v spreju 125 ml
 Diana osvježavajući sprej s mentolom 125 ml. Primjena:Osvježavajući sprej s mentolom potiče umornu kožu i mišiće. Može se osvježiti tijekom vrućih dana ili ubrzati cirkulaciju krvi.Upozorenja:Prikladno samo za vanjsku upotrebu. Vodič nije prikladan za bebe ..
7,45€ 9,50€
Brend: Ice Power Model: Ice Power 400 ml
ICE POWER hladilni gel 400 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov..
24,90€
Brend: Ice Power Model: Ice Power Magnesium
Medicinski uređajMagnesium Cream Ice Power Magnesium In Strong Cream sadrži magnezijev sulfat. U ovom obliku magnezij se brzo upija, a krema se lako dozira. Ima blagi učinak hlađenja, a koristi se uglavnom za bolove i grčeve mišića te u stanjima gdje je povećana potreba za magnezijem.Svojstva magnez..
9,95€
Model: THERA°PEARL® ŠPORT
Inovativna THERA°PEARL® tehnologija zagotavlja:Kontrolirano temperaturo (ravno pravi topli ali hladni terapevtski učinek brez opeklin ali ozeblin); Vsestransko terapijo s hladnim ali toplim učinkom (2 terapiji v enem izdelku); Ergonomsko prilagajanje izdelka bolečim delom telesa; Zdravn..
13,90€
Brend: Ice Power Model: Ice Power 150 ml
ICE POWER hladilni gel 150 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov..
11,30€
Brend: Ice Power Model: Ice Power 75 ml
ICE POWER hladilni gel 75 mlHladilni gel ICE POWER zagotavlja hitro in učinkovito lajšanje bolečine in otekline pri poškodbah mehkih tkiv in težav s sklepi, saj pospešuje protivnetne procese in naravno moč zdravljenja v organizmu. Zniža temperaturo kože za 5-6°C in deluje brez stranskih učinkov ..
6,80€
Brend: Ice Power Model: 478
 Ice Power z dodanim MSM v obliki gela, ki še povečuje učinek ter pomaga pri bolečinah v mišicah in sklepih, pri mišični napetosti, pri mišičnem stresu in oteklinah.Lastnosti Ice Power Plus MSM 200 ml:Pri bolečinah v mišicah in sklepih; Pri mišični napetosti; Pri mišičnem stresu;..
14,80€
Brend: Ice Power Model: Ice Power Coldspray
 Priljubljeno med športniki, enostavno za uporabo. Za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva, na primer izvinov in hernij.Lastnosti:Pršilo za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva in za prvo pomoč pri manjših opeklinah; Za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva, na primer izvinov in herni..
11,70€
Brend: Ice Power Model: Ice Power Sport Spray
 Močan in dolgo delujoč gel v pršilu. Revolucionarna oblika hladilne terapije za hitro olajšanje bolečine in ponavljajočih se poškodb zaradi napora, športnih poškodb, izpahov in izvinov. Idealna tudi za udarce in udarnine pri otrocih.  Lastnosti:Močan in dolgo delu..
13,90€
Brend: Ice Power Model: Ice Power Cold Hot
 Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo, ki jo ohladimo v hladilniku. Lahko jo tudi segrejemo v vroči kopeli ali mikrovalovni pečici in jo uporabljamo kot grelec.Lastnosti:Klasična hladilna obloga za večkratno uporabo, ki jo ohladimo v hladilniku; Lahko jo tudi segrejemo..
14,50€
Brend: Ice Power Model: Ice Power Cold
 Za oskrbo ran in poškodb mehkega tkiva, za preprečevanje krvavitve in obvladovanje bolečine , vnetja in otekline. Pripravljen za takojšnjo uporabo brez predhodnega ohlajanja. Odličen dodatek opremi za prvo pomoč doma in drugod.Lastnosti:Hladilna obloga za enkratno uporabo, brez ..
2,60€
Prikazano 1 do 17 od 17 (1 stranica)