Menu
Your Cart

MEDIKOEL inhalator z batnim kompresorjem Me100 (NOV MODEL)

 MEDIKOEL inhalator z batnim kompresorjem Me100 (NOV MODEL) | vsezazdravje.si
Online cijena Vruče
MEDIKOEL inhalator z batnim kompresorjem Me100 (NOV MODEL)
  • Zaliha: Na zalihi
Pogleda: 9809
Ova ponuda završava za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
59,90€
66,00€


Medikoel inhalator z batnim kompresorjem Me100 je izredno funkcionalen, prenosen in enostaven za uporabo, čiščenje in vzdrževanje. Deluje z uporabo zračnega filtra. Učinkovita, enostavna, ne-invazivna metoda, brez stranskih učinkov in kontraindikacij! V kombinaciji z zdravili ali fiziološko raztopino. Uporablja se kot pomoč pri zdravljenju in negi predvsem zgornjih dihalnih poti.

Batni inhalator je eden od najučinkovitejših instrumentov za zdravljenje težav z dihanjem. S pomočjo batnih inhalatorjev se zdravilo razbije na zelo drobne μm delce. Aparat pa se lahko uporablja z večino predpisanih zdravil, kar povečuje učinkovitost zdravljenja.

Zaradi zelo kvalitetne izdelave ter vrhunskih karakteristik lahko Medikoel inhalator z batnim kompresorjem Me100 smatramo kot profesionalen. Je zelo preprost za uporabo in zaradi tega idealen za uporabo na domu. Zanesljiva, robustna izdelava brez uporabe maziv je narejena v skladu z evropskimi standardi, ki veljajo na področju izdelave in varnost Elektro medicinskih aparatov (standard EN60601-1, EN13544-1).

Inhalator je proizveden v Sloveniji v proizvodnem obratu v Breginju.

Komu je namenjena inhalacijska nega?

Starejšim
Starejše osebe so tveganju za bolezni dihal še dodatno izpostavljene zaradi oslabljenega imunskega sistema ter slabše telesne kondicije.

Kadilcem
Z inhalacijsko nego ohranjamo vlažnost sluznice dihal, omogočimo tvorbo sluzi in samodejno čiščenje dihalnih poti.

Otrokom
Pri zdravljenju otrok je priporočljivo najprej poseči po inhalacijski terapiji. Inhalacijska terapija s pomočjo inhalatorja je varna in učinkovita. Inhalacija je pri dojenčkih in otrocih priporočljiva za astme, bronhitisa, vnetja ušes, vnetja sinusov, pri prehladih, gripi, ter za mehčanje sluzi v nosu. Pri otrocih do bolezni pogosto pride tudi zaradi slabo pozdravljene predhodne okužbe oziroma njene ponovitve. Zdravljenje z inhalacijo lahko to uspešno prepreči.

Priporočljivo je, da nastavke (maska, nosnik ,ustnik) vedno uporablja le ena oseba! S tem se zmanjšajo možnosti morebitnega prenosa okužbe na ostale uporabnike. To je še posebej pomembno, če inhalator uporabljajo otroci.

Vsem ostalim
Inhalacijsko nego ne uporabljamo le v času zdravljenja bolezni dihal, temveč tudi v namene ohranjanja zdravja.


Lastnosti inhalatorja:

  • Batni kompresorni inhalator;
  • Najvišja raven hrupa: 57 dB/m;
  • Napetost: 230 V/50Hz;
  • Zračni tlak: 1.00 - 1.30 Bar;
  • Teža: 1,27 Kg;

Opcijski priključek:

  • Možnost priklopa nosnega aspiratorja Medikoel Me126;

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Loše Dobro