Menu
Your Cart

Magnetna zapestnica s kamni

 Magnetna zapestnica s kamni | vsezazdravje.si
Online cijena Vruče
Magnetna zapestnica s kamni
  • Zaliha: Na zalihi
Ova ponuda završava za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
19,99€
23,90€


Magnetna terapija je holistična terapija, ki ustvarja ravnovesje v organizmu. Ker ima magnetni nakit različne pozitivne učinke, ni potrebno nositi različnih kosov nakita za različne težave. S tem pojasnimo pojav, da magnetni nakit deluje individualno in ima glede na osebo, ki ga nosi, poživljajoč ali pomirjujoč učinek.

Ali moramo redno nositi svoj magnetni nakit?

Magnetni nakit lahko nosite čez cel dan in nekateri ga tako nikoli ne snamejo, nekateri ga nosijo samo podnevi, drugi samo ponoči. Ker je Zemljino magnetno polje ponoči slabše, je dovolj, da magnetni nakit nosite samo podnevi. Magnetna terapija je naravna terapija in na vsakega posameznika deluje drugače, tako da poizkusite več različnih kombinacij nošenja magnetnega nakita ter poiščite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Ali mora biti magnetni nakit v stiku s kožo?

To ni nujno potrebno, saj svojo zapestnico lahko nosite tudi ohlapno okoli zapestja. Magneti so namreč dovolj močni, da imajo pozitiven učinek tudi če niso v neposrednem stiku s kožo, pa tudi magnetna moč se ne prenaša s pritiskom kot pri akupresuri.

Ali lahko svojo zapestnico nosimo na roki, na kateri nosimo uro?

Da. Vaša ura bo prenehala delovati le, če del vaše zapestnice neposredno prekriva urino baterijo (pa tudi takrat le toliko časa, dokler je magnet neposredno na bateriji). Magneti na spodnji strani vašega zapestja ne bodo ustavili delovanja ure, ki je na zgornji strani zapestja, ker s te razdalje ne učinkuje na baterijo. Če magnetni nakit slučajno položimo na baterijo, lahko ta preneha delovati, vendar bo ura takoj, ko magnet umaknete z nje, zopet normalno delovala, le čas boste morali ponovno nastaviti.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Loše Dobro