Kategorije
-21%Magnetna zapestnica NOBLESSE iz nerjavečega jekla s 7 magneti-Terapevtski nakit

Magnetna zapestnica NOBLESSE iz nerjavečega jekla s 7 magneti

Pogleda na proizvod: 10799Model:Noblesse_magnetna_zapestnica
Dostupnost:Dostupno
Akcijska cijena važi do:
37,90€29,95€
Količina:Stavi u košaricu

Magnetna zapestnica NOBLESSE iz nerjavečega jekla s 7 magneti


Magnetna terapija je holistična terapija.

Ker ima magnetni nakit različne pozitivne učinke, ni potrebno nositi različnih kosov nakita za različne težave. S tem pojasnimo pojav, da magnetni nakit delujejo individualno in imajo glede na osebo, ki jih nosi, različen učinek, ki pa se kaže v boljšem počutju.

Ali moramo redno nositi svoj magnetni nakit?

Magnetni nakit lahko nosite čez cel dan in nekateri ga tako nikoli ne snamejo, nekateri ga nosijo samo podnevi, drugi samo ponoči. Ker je Zemljino magnetno polje ponoči slabše, je dovolj, da magnetni nakit nosite samo podnevi. Magnetna terapija je naravna terapija in na vsakega posameznika deluje drugače, tako da poizkusite več različnih kombinacij nošenja magnetnega nakita ter poiščite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Ali mora biti magnetni nakit v stiku s kožo?

To ni nujno potrebno, saj svojo zapestnico lahko nosite tudi ohlapno okoli zapestja. Magneti so namreč dovolj močni, da imajo pozitiven učinek tudi če niso v neposrednem stiku s kožo, pa tudi magnetna moč se ne prenaša s pritiskom kot pri akupresuri.

Ali lahko svojo zapestnico nosimo na roki, na kateri nosimo uro?

Da. Vaša ura bo prenehala delovati le, če del vaše zapestnice neposredno prekriva urino baterijo (pa tudi takrat le toliko časa, dokler je magnet neposredno na bateriji). Magneti na spodnji strani vašega zapestja ne bodo ustavili delovanja ure, ki je na zgornji strani zapestja, ker s te razdalje ne učinkuje na baterijo. če magnetni nakit slučajno položimo na baterijo, lahko ta preneha delovati, vendar bo ura takoj, ko magnet umaknete z nje, zopet normalno delovala, le čas boste morali ponovno nastaviti.

Lastnosti:

  • Barva zapestnice: Zlata/Srebrna;
  • Material: Nerjaveče jeklo;
  • Dolžina zapestnice: 21cm;
  • Širina zapestnice: 8mm
  • Možnost krajšanja dolžine z odstranitvijo posameznega člena:
Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija:Napomena: HTML nije preveden!

OcjenaLoše           Dobro

Upisati prikazani kod u polje ispod: