Menu
Your Cart

LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi

 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
Vruče
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
 LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi | vsezazdravje.si
LADYCARE pripomoček za lajšanje težav v menopavzi
 • Zaliha: Trenutačno NEDOSTUPNO
Pogleda: 11724
58,90€


Kaj je menopavza?

Menopavza je naravna faza v življenju in pomeni  zadnje menstrualno obdobje. Menstrualni ciklus preneha zaradi nižanja vrednosti hormonov, ki ciklus uravnavajo. Gre predvsem , ki vplivza hormona estrogen in progesteronata na sluznico tkiva maternice (endometrij).  Vrednosti  hormonov lahko nihajo kar nekaj let, dokler ne dosežejo tisto najnižjo vrednost, zaradi katere se endometrij  stanjša in posledično ustavi ciklus.
 


Simptomi menopavze

Med najznačilnejšimi simptomi menopavze so vsekakor vročinski oblivi, ki se lahko pojavljajo kadarkoli, pogosto tudi večkrat na uro.  Ostali simptomi, ki se pojavljajo ob menopavzi so:

 • Drhtenje;
 • Razdraženost;
 • Razbijanje srca (palpitacije);
 • Napetost mišic;
 • Občutljivost dojk;
 • Motnje spanja;
 • Nočno potenje;
 • Pozabljivost;
 • Depresija in tesnoba;
 • Nihanje razpoloženja
 • Napihnjenost;
 • Suhost nožnice;

Kljub temu, da se ti neprijetni simptomi pogosto pojavljajo, to nikakor ne pomeni konec ženske aktivnosti,lepote, zdravja ali njenega spolnega življenja. Menopavza nekaterim ženskam ne predstavlja večjih težav, spet druge pa bodo potrebovale pomoč za spopadanje s temi fizičnimi in psihološkimi simptomi, ki se lahko zaradi svoje vztrajnosti, pogosto izkažejo za zelo boleče.
Z LadyCare lahko sedaj enkrat za vselej opravite s simptomi, kot so: vročinski oblivi, nočno potenje, utrujenost, nihanje razpoloženja, depresija in izguba libida!

Po povsem naravni poti zmanjšajte ali popolnoma odstranite simptome menopavze

Uporaba pripomočka LadyCare je povsem enostavna.  Preprosto  ga namestite pod spodnje perilo na področju medenice, pri čemer večji, ukrivljeni del namestite na kožo (pod spodnjimi hlačkami), manjši gumb pa naj bo nameščen na zunanji strani hlačk, kot je prikazano na sliki spodaj.

                                                

Za vse ostalo bo poskrbela patentirana tehnologija statičnih magnetov, podkrepljena z obsežnimi študijami in večletno uspešno uporabo tisočih žensk.

Za optimalne rezultate vam priporočamo, da pripomoček nosite neprekinjeno (24 ur). Največje občutne spremembe boste zaznali že v prvem mesecu uporabe, druge pozitivne spremembe pa se bodo pojavljale postopoma v naslednjih tednih oz. mesecih.

Uporaba LadyCare vam bo pomagala pri zmanjšanju oz. popolni odstranitvi simptomov menopavze, kot so vročinski oblivi, palpitacije, napetost mišic in anksioznosti. Lahko pomaga tudi pri napihnjenosti, občutljivosti dojk, razdraženosti in nihanju razpoloženja. Povrnila se vam bo energija za opravljanje vsakodnevnih del, bolj boste sproščeni. Opazili boste, da lažje in kvalitetnejše zaspite.

Ne glede na to, v kateri fazi menopavze ste, je pomembno, da nadaljujeta z uporabo pripomočka. Uporabljajte ga vsak dan in to neprekinjeno. Uporaba pripomočka je popolnoma varna, saj je namenjena daljšemu časovnemu obdobju. V kolikor pripomočka ne boste nosili kot je to napisano v tem navodilu za uporabo, ali ga prenehate uporabljati, se simptomi menopavze lahko ponovno pojavijo, včasih celo zelo hitro. Če se nahajate v zgodnji fazi menopavze, se lahko pojavi tudi menstruacija. Ne skrbite – to je popolnoma običajno in varno.

Ko boste prvič pričele z uporabo LadyCare, lahko nekatere občutite neobičajen  razstrupljevalni »detox« efekt, ki se lahko kaže kot začetek prehladnega obolenja. Pijte veliko tekočine (najboljša je navadna voda) in neprijetni občutek bo hitro izzvenel.

Varnost in stranski učinki

LadyCare je majhen, neagresiven statičen magnet. Je povsem naravna in varna alternativa zdravilom in predpisano dopolnilni terapiji. Njegovo delovanje temelji na močnih magnetnih poljih. Dokazano je, da magnetna polja močno vplivajo pri spodbujanju pretoka krvi – to pomeni, pri izboljševanju telesne sposobnosti, uravnavanju ravni hormonov in pri obnovitvi naravnega ravnovesja.

Uspeh LadyCare se doseže z uporabo negativnega pola magneta tik ob telesu. Nekateri magnetni izdelki, ki so na tržišču so bipolarni ali pa uporabljajo nasprotni pol, kar pa lahko privede do nekompatibilnosti z vašim LadyCare pripomočkom. Pred uporabo se prepričajte v pravilno uporabo, če boste uporabljali druge magnetne izdelke.V mnogih primerih so poročali o pojavu slabega počutja v obliki rahle slabosti.

Študije so pokazale, da se lahko pripomoček LadyCare izkaže, kot eden največjih naravnih rešitev za lajšanje simptomov menopavze.

OPOZORILO! V interesu dobre zdravniške prakse ali do kakršne koli dokončne raziskave, vas prosimo da upoštevate naslednja opozorila! Lady Care ne uporabljajte, če imate vi ali vaš partner  vstavljen srčni spodbujevalnik, defibrilator ali inzulinsko črpalko.

Čiščenje

Za čiščenje LadyCare pripomočka uporabite le nekoliko vlažno krpo. Nikoli ne uporabljajte agresivnih erozivnih čistil kot so detergenti , alkohol idr. Pred shranjevanjem ga dobro obrišite do suhega!

LadyCare je originalen medicinski pripomoček razvrščen v razred I. Življenjska doba LadyCare znaša 10 let.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Loše Dobro