Menu
Your Cart

Bandaža za komolec Texenergy

 Bandaža za komolec Texenergy | vsezazdravje.si
Vruče
Bandaža za komolec Texenergy
 • Zaliha: Na zalihi
Pogleda: 3787
28,99€

Dostupne opcije


Bandaža za komolec Texenergy

Elektromagnetna terapija, zelo stara znanost z zelo davnimi začetki, zdravi bolezni z nameščanjem kovin na prizadete dele telesa. Energija, ki jo oddajajo kovine s sproščanjem prave količine mineralov, ki jih potrebuje organizem, povzroča dobro počutje, s pomočjo bio-stimulacije mikro-cirkulacije.

Preprečuje:
 • vnetja mišic
 • vnetja mehkega tkiva
 • sestava: najlon 40%, elastan 18%, baker 5%, cink 5%, silicij 32%
 • klinično testirano

Lastnosti:
 • Silicij (oligomineral): antioksidant, odličenza kožo, lasein nohte, vpojen
 • Baker (mineral): antioksidant, protivnetno delovanje, zdravilno učinkuje
 • Cink (mineral): odličen za zdravljenje ran

Kaj je elektromagnetna terapija?

Elektromagnetna terapija je zelo stara veja v znanosti, ki predvideva zdravljenje bolezni s pomočjo aplikacije kovine na del, ki ga je potrebno zdraviti.

Magnetno polje pri živih bitjih in zdravljenje z njim:

Vsa živa bitja obkroža magnetno polje, ki izvira v železnem jedru Zemlje. Zaradi tega ima vsako živo bitje svoje magnetno polje. Ta magnetna polja sestavljajo šibke magnetne sile, ki prispevajo k rednemu delovanju celic in telesni zgradbi tako, da vplivajo na splošno dobro počutje in zdravje vseh delov telesa.

Elektromagnetna terapija z medicinskega in znanstvenega vidika:

S tradicionalno medicino si delita znanstvena dognanja in principe zdravljenja. Terapija zagotavlja možnost zdravljenja v posebnih pogojih, z uporabo kovine v obliki medicinskih pripomočkov, razvitih s pomočjo zelo napredne tehnologije.

Tkanina za elektromagnetno terapijo:

Raziskave kovinskih terapevtskih lastnosti bakra, cinka in silicija so pripomogle k temu, da tkanina Texenergy® razvija koristno energijo s sproščanjem pravšnjega odmerka mineralov, ki jih organizem potrebuje.

Elektromagnetna terapija za kožo:

Ko na kožo pritrdimo pozitivno nabito kovino (baker) in negativno nabito kovino (cink), začne potekati neznatno šibek tok, ki spremeni telo v nekakšno baterijo.

To se pokaže z več učinki, kot so:
 • Prenehanje bolečin
 • Stimulacija delovanja
 • Izboljšanje cirkulacije

Lastnosti tkanine:
 • Različni elastični deli z ergonomskin načinom tkanja in anatomsko obliko, zagotavljajo odlično nošenje, udobje in učinkovitost
 • Izdelana je iz bakrenih, cinkovih in silicijevih niti z različnimi deleži, učinki so eksperimentalno dokazani
 • Antialergijska, opravljeni so testi draženja kože
 • Zelo mehka, lahko se nosi udobno pod oblačili
 • Deluje kot regulator toplote in telo pozimigreje (37ºC) ter ga poletihladi (do 8 ºC)

Mehanizem protibolečinskega efekta:

Prekinitev transportne poti med bolečinskim stimulusom v periferiji do centralnega živčnega sistema:
 • NA ZAČETKU: čutna vlakna vzburi električni dražljaj ► vmesni nevron se aktivira ► zaradi delovanja inhibitorja se sprosti nevrotransmiter ► izgine napetost na konceh živčnih končičev (teorija nadzora zapornic)
 • ČE DRAŽLJAJ TRAJA DLJE: aktivacija sistema žlez z notranjim izločanjem

Baker, nujno potreben mineral za ustrezno tvorbo kosti in njihovo varovanje, je prisoten v vseh telesnih tkivih in v številnih encimih. Igra pomembo vlogo pri oblikovanju hemoglobina in rdečih krvničk, tako da olajša absorbcijo železa. Vpliva na barvo kože in las, sodeluje pri presnovi beljakovin in procesih celjenja.
Koristen je pri sintezi fosfolipidov, ki tvorijo zaščitne membrane mielina, ki obdaja živčna vlakna. Pomaga oksidirati vitamin C in sodeluje z vitaminom C pri nastanku elastina, ki je prisoten v prožnih mišičnih vlaknih v telesu.

Cink je pomemben mineral, prisoten v telesu. Je sestavni del vsaj 25 encimov, vključenih v prebavo oz. presnavljanje. Cink je pomemben za splošno rast, za pravilen razvoj organov za reprodukcijo in za delovanje prostate. Po zadnjih medicinskih študijah je cink koristen pri opeklinah in zdravljenju ran. Ta mineral uničuje proste radikale in pomaga izločati sedimente holesterola pri zdravljenu arterioskleroze. Pomaga pri hitri ozdravitvi notranjih ran, oziroma poškodb arterij. Preprečuje in zdravi neplodnost: zagotavlja popoln razvoj spolnih organov.
Cink je koristen pri zdravljenju Hodgkinsove bolezni, levkimije, ciroze jeter in alkoholizma. Še več, učinkovitost je pri zdravljenju sladkorne bolezni, zaradi svojega vpliva na insulin, ki je prisoten v krvi.

Silicij je pomemben oligo-mineral, prisoten v majhnih količinah v telesu. Pomaga pri rasti okostja, pri tvorbi veznega tkiva in je nujen pri sintezi žveplenih molekul, prisotnih v hrustancu. Je naraven antioksidant in ohranja elastičnost tkiva z upočasnitvijo oksidacije nenasičenih maščobnih kislin, kislin ki lahko povzročajo strjevanje beljakovin v tkivu. Silicij ima dobrodejen vpliv na kožo, lase, nohte, sluznico, žleze in kosti. Je učinkovit proti preobčutljivosti in depresiji

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Loše Dobro