Kategorije
Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron PRO LOGIC-Medicinski pripomočki

Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron PRO LOGIC

Pogleda na proizvod: 10555Proizvođač:Omron
Model:Omron Pro Logic
Dostupnost:Dostupno
59,90€
Količina:Stavi u košaricu

Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron PRO LOGIC


Z Omron Prologic merilnikom krvnega tlaka boste od sedaj enostavno kontrolirali krvni tlak. Pro Logic je v celoti avtomatski in deluje s pritiskom na gumb. Ponuja vse, kar potrebujete za udobno, hitro in, kar je najpomembneje, natančno spremljanje krvnega tlaka v udobju lastnega doma.

Spremljanje krvnega tlaka doma vam lahko pomaga izvedeti, kakšne so vaše izmerjene vrednosti krvnega tlaka. Uporaba domačega zaslona pomeni, da lahko spremljate svoje rezultate in če je potrebno, ustrezno ukrepate za njegovo zmanjšanje.
 


 
Lastnosti izdelka:
  • Popolnoma avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka;
  • Delovanje z enim samim gumbom;
  • Klinično preizkušen aparat;
  • Prikaz srčnega utripa;
  • Velik LCD zaslon;
  • Garancija: 2 leti;


Kaj je visok krvni tlak?

Srce je majhna, vendar zelo močne črpalke, ki nenehno bije. Pritisk, ki ga je ustvari srce, da kroži kri po žilah se imenuje krvni tlak. Ko se srčna mišica skrči potisne kri skozi arterije - to je, ko se pojavi, sistolični (zgornji) krvni tlak. Vrednost diastoličnega (spodnjega) krvnega tlaka je premor pred ponovnim skrčenjem srčne mišice. Tako bi morale izmerjene vrednosti krvnega tlaka doma, pod 140/85mmHG.

Zakaj izbrati Omron monitor krvni tlak?

Približno 12 milijonov ljudi v Veliki Britaniji ima visok krvni tlak. Procentualno tudi Slovenija ni v kaj boljšem statističnem prikazu. Dnevno spremljanje krvnega tlaka, Vam lahko pomaga izvedeti, spremljati in to preprečiti.

Vsi Omron merilniki krvnega tlaka se testirajo za točnost, glede na klinične smernice za merjenje krvnega tlaka, ki jih določa Evropsko društva za hipertenzijo. Klinično potrjen merilnik pomeni, da je prestal preizkuse, ki jih izvajajo neodvisni zdravniki, ki se izvajajo v skladu z vnaprej določenim protokolom, ki vključuje zagotavljanje natančnosti meritev (algoritem), monitorjev krvnega tlaka.

Kako uporabljati in Omron merilnik krvnega tlaka Pro Logic?

Omronova Pro Logic vam omogoča merjenje krvnega tlaka z lahkoto in natančnostjo v udobju lastnega doma, v samo nekaj korakih. Po pozicioniranju telesa in manšete na roki, preprosto pritisnete na gumb in počakate na konec meritve. Na zaslonu se vam prikaže zgornji in spodnji tlak skupaj s številom srčnih utripov. Po končani meritvi ugasnete aparat in snamete manšeto z roke.

Vse odkar je družba začela poslovati leta 1933 je Omron postal vodilni inovator za zdravstveno nego.Izdelali so prvi digitalni merilnik krvnega tlaka za domačo uporabo leta 1973 in leta 1983 prvi digitalni termometer.

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija:Napomena: HTML nije preveden!

OcjenaLoše           Dobro

Upisati prikazani kod u polje ispod: