Meni
Your Cart

GoFit varnostna priponka za tek z LED lučko

 GoFit varnostna priponka za tek z LED lučko | vsezazdravje.si
 GoFit varnostna priponka za tek z LED lučko | vsezazdravje.si
 GoFit varnostna priponka za tek z LED lučko | vsezazdravje.si
 GoFit varnostna priponka za tek z LED lučko | vsezazdravje.si
 GoFit varnostna priponka za tek z LED lučko | vsezazdravje.si
 GoFit varnostna priponka za tek z LED lučko | vsezazdravje.si
GoFit varnostna priponka za tek z LED lučko
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
Pogledov: 1000
15,90€

 

GoFit varnostna priponka za tek z LED lučko ima dva načina delovanja: utripanje ali nenehno svetlenje, ki ga izberete s pritiskom na gumb. Narejena je iz visoko kakovostnih materialov.

GoFit varnostno priponko za tek z LED lučko se enostavno pripne na pete čevlja, poseben sistem se obutve dobro oprime in tako prepreči, da bi med tekom odpadla. Lučko lahko uporabite tudi okoli zapestja. Go Fit LED lučka je zelo enostavna za uporabo, saj ima gumb za vklop / izklop, ki vam tudi omogoča, da spremenite vrsto svetlobe. GoFit lučka se popolnoma prilega vaši športni obutvi.

Značilnosti GoFit varnostne priponke za tek z LED lučko:

  • LED lučka za večjo varnost;
  • Približno 100 ur utripajoče luči;
  • Približno 70 ur stalne svetlobe;
  • Prilagajajo se čevlju med 6 in 8,5 cm v širino;
  • Potrebuje baterije 2 x CR 2032.

Garancija: 2 leti

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Oznake: gofit , varnostna , priponka , tek , led , lučko , oprema