Meni
KOŠARICA

GARMIN Forerunner 110 HR športna ura- moška

 GARMIN Forerunner 110 HR športna ura- moška | vsezazdravje.si
GARMIN Forerunner 110 HR športna ura- moška
 • Dobavljivost: Dobavitelj iz tujine (5-10 dni)
 • Šifra izdelka: 1005
Pogledov: 7585
187,68€


S športno uro GARMIN Forerunner 110 HR enostavno sledite svojemu treningu. Vgrajen ima GPS sprejemnik, tako točno ve, kako daleč in kako hitro ste tekli. Skoraj nobenih nastavitev, izjemno enostavna uporaba – samo pritisnite start in začnite s tekom. GARMIN Forerunner 110 HR ima slovenske menije, kar še dodatno olajša uporabo.
 
Ne glede na to, ali se pripravljate na svojo prvo tekmo ali preprosto želite postati hitrejši in preteči večjo razdaljo, so natančni podatki o treningu zelo pomembni. GARMIN Forerunner 110 HR s sistemom GPS izjemno natančno spremlja razdaljo, čas in hitrost. Podatki se hranijo v uri, tako lahko enostavno preverite, koliko ste v zadnjem mesecu napredovali. Podatke lahko tudi brezplačno prenesete in analizirate na Garminovem spletnem portalu Garmin Connect ali v programu Training Center.

Z uporabo GARMIN Forerunner 110 HR med vami in vašimi cilji ni več ovir, uporaba je izjemno enostavna. Vzemite uro iz škatle, napolnite baterijo ter odgovorite na nekaj enostavnih vprašanj. Nato uro odnesite na prosto, da bo našla signal satelitov. Ko ura dobi GPS signal, pritisnite tipko start in začnite s treningom. Ko končate, pritisnite tipko stop. Uporaba ure je res tako enostavna.

GARMIN Forerunner 110 HR ima priložen senzor srčnega utripa, ki vsako sekundo spremlja vaš utrip. Zaradi tega lahko točno vidite, kako intenzivno trenirate in temu prilagajate tempo treninga. Senzor srčnega utripa omogoča tudi izjemno natančen izračun porabe kalorij, pri tem upošteva vnesene osebne podatke in srčni utrip.

Tekači vseh stopenj si lahko ogledajo in analizirajo podatke treninga; tako lahko enostavno spremljajo svoj napredek in povečajo motivacijo. Preko spletnega portal Garmin Connect (tudi v slovenskem jeziku) lahko svoj trening analizirate in izmenjujete s prijatelji in drugimi uporabniki. Preprosto povežite uro z računalnikom in prenesite trening. Nato si lahko pregledate podatke, ogledate potek treninga na karti (Google Earth) in si postavite prihodnje cilje. Treninge lahko analizirate tudi brez povezave s spletom s programom Training Center.

 

GARMIN Forerunner 110 HR ima vgrajen visoko odziven GPS sprejemnik s sistemom HotFix in je v nekaj trenutkih pripravljen za uporabo. Sistem GPS omogoča izredno visoko natančnost in zanesljivost podatkov, ki jim lahko zaupate.


Lastnosti športne ure GARMIN Forerunner 110 HR:

 • Enostaven za uporabo, slovenski meniji;
 • Visoko odziven GPS sprejemnik s sistem HotFix;
 • Spremlja položaj, hitrost/tempo, razdaljo in kalorije;
 • Izračun kalorij preko srčnega utripa s sistemom Firstbeat;
 • Priložen senzor srčnega utripa;
 • USB vmesnik, združljiv z Garmin Connect in Training Center;
 • Vodotesen po standard IPX7 (1m vode 30 minut);
 • Samodejna nastavitev časovnega pasu;
 • Vgrajena polnilna litij-ionska baterija; do 8 ur avtonomije med treningom, do 3 tedne avtonomije kot ura;
 • Teža: 52 g;
 • Zaslon: 2,5 x 2,5 cm;
 • Ločljivost zaslona: 52 x 30 točk;
 • Velikost naprave: 4,5 x 6,9 x 1,4 cm;

Osnovni komplet GARMIN Forerunner 110 HR:

 • GARMIN Forerunner 110 HR, senzor srčnega utripa;
 • Navodila za uporabo;
 • 220V napajalnik;
 • Polnilni/podatkovni kabel;

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe DPD (za Hrvaško), vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 4,90€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,55€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu in s plačilnima sistemoma PayPal in STRIPE, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja na Hrvaško, preko DPD stroška odkupnine NI!

Za vsa naročila nad 100€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro