Meni
Your Cart

FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic Lunette 150 ml

 FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic Lunette 150 ml | vsezazdravje.si
 FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic Lunette 150 ml | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
 FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic Lunette 150 ml | vsezazdravje.si
 FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic Lunette 150 ml | vsezazdravje.si
FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic Lunette 150 ml
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
Pogledov: 4598
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
8,89€
10,90€

 

FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic Lunette je milo namenjeno higieni in vzpostavitvi čistoče Lunette menstrualnih skodelic.

Milo učinkovito zaščiti vaginalne predele pred vdorom nečistoč in razvojem škodljivih bakterij ter virusov. Tekočina FeelBetter Lunette je primerena za temeljito čiščenje, ob enem pa skodelico tudi prijetno odišavi z vonjem limone ter evkaliptusovim eteričnim oljem. To čistilno sredstvo je učinkovit dodatek, ki ga uporabljajte skupaj z Lunette menstrualnimi skodelicami. Za učinkovito čiščenje je primerna že kapljica tega sredstva.

Po nanosu čistilnega sredstva Lunette menstrualno skodelico temeljito operite v mlačni vodi.

Prednosti čistilnega sredstva Lunette:

  • Hitro ter temeljito čiščenje;
  • Enostavna uporaba;
  • Učinkovito čiščenje;
  • Brez stranskih učinkov;
  • Brez mil, ki bi delovala alergeno;

Sestavine mila Lunette za menstrualne skodelice: voda, kokosovo olje, ki je umiljeno, morska sol, citronska kislina, ekstrakt limone ter ekstrakt evkaliptusa, 5-10 % anionskih surfaktantov, dodatek prijetnega parfumskega sredstva.

Opozorilo: Čistlno sredstvo ne uporabljajte za umivanje intimnih predelov! Izdelek ne nanašajte na površino kože.

Sestavine: Water, Vegetable Oil Based Cleansing Agent, Salt, Citric Acid, Essential Lemon and Eucalyptus Oils, 5-15% Anionic Surfactant, Parfume, Citral, d-Limonene, Limonene.

Informacije  o izdelku:

Ime izdelka: Lunette FeelBetter čistilec menstrualnih skodelic 150 ml
Proizvajalec: LUNE Group Oy LTD., Kopsamontie 138, Second Floor. 35540 Juupajoki, Finska, Mail: [email protected], Phone: +385 (0)50 355 4064
Distributer za Slovenijo: 2F Studio, Sokolska 102, 2000 Maribor, Mail: [email protected] , GSM: 040/307-079

Rok uporabe: Čistilno sredstvo porabite v 24 mesecih od odprtja!
Količina: 150 ml
LOT: odtisnjen na embalaži

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro