Meni
Your Cart

Divine Hair Magic

Divine Hair Magic je priznana španska blagovna znamka elektrićnih krtač, kodralikov in ravnalcev las.

DIVINE HAIR MAGIC električna krtača za ravnanje las BRUSHTURE DIVINE HAIR MAGIC električna krtača za ravnanje las BRUSHTURE
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Divine Hair Magic Model: V0100115
 DIVINE HAIR MAGIC električna krtača za ravnanje las BRUSHTURE ravna lase na hiter in enostaven način, ter tako omogoča lažje česanje in preprečuje kodranje. Poleg tega pa ustvari tudi atraktiven naravni volumen las.Lastnosti DIVINE HAIR MAGIC električne krtače za ravnanje las BRUSHTURE..
28.90€ 48.90€
Proizvajalec: Divine Hair Magic Model: Iondict
 Električna krtača za ravnanje las Iondict Divine Hair Magic je popoln izdelek za ravnanje vaših las. Tokrat ekskluzivno tudi pri nas. Ta likalnik za lase oddaja negativne ione, ki v stiku z lasmi omogočajo lažje česanje in onemogočajo kodranje.       ..
55.90€
DIVINE HAIR MAGIC ogrevana električna krtača  Magic Brush DIVINE HAIR MAGIC ogrevana električna krtača  Magic Brush
Prodajni hit
Proizvajalec: Divine Hair Magic Model: DIVINE ogrevana krtača
 Predstavljamo vam DIVINE HAIR MAGIC električna krtača Magic Brush, električno krtačo, ki je idealna za oblikovanje velikih kodrov in oblikovanje vaše naravne in mehke pričeske.         DIVINE HAIR MAGIC električna krtača Magic Brush ne uničuje vaših l..
27.90€
Električna krtača in sušilnik za lase Magic Dryer & Styler Električna krtača in sušilnik za lase Magic Dryer & Styler
Prodajni hit
Proizvajalec: Divine Hair Magic Model: V0100366
 Še en težko pričakovan novi izdelek, Električna krtača in sušilnik za lase Magic Dryer & Styler sedaj tudi pri nas. Njegova trojna funkcija vam omogoča istočasno česanje, sušenje in ravnanje las. Dosežite profesionalni videz pri skrbi za vaše lase.Lastnosti izdelka:Elekt..
29.80€
Kodralnik za lase Magic Twists Hair Curler Kodralnik za lase Magic Twists Hair Curler
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Divine Hair Magic Model: F0515132
Pričarajte si osupljiv videz z neverjetnim Kodralnikom za lase Magic Twists Hair Curler!Kodralnik za lase Magic Twists Hair Curler je zelo enostaven za uporabo. Preprosto vstavite želeni nastavek v glavo kodralnika na višini, ki jo izberete sami, nato izberite tip kodrov (nežno valoviti alimočni..
64.90€ 76.90€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)