Meni
Košarica

Diana

DIANA SPORT balzam z mentolom v lončku 125ml
Vroče -22 %
Proizvajalec: Diana Model: DIANA mentol 125ml
DIANA SPORT z mentolom 125 ml kožo neguje a je pri tem ne masti in se hitro vpije. Zaradi mentola hladi in osveži ter pospeši prekrvitev kože. Način uporabe: Po športni aktivnosti, obisku savne za sproščujočo masažo. Na kožo enakomerno nanesite tanek sloj balzama. Hladilni občutek bo občute..
6.90€ 8.90€
Proizvajalec: Diana Model: DIANA z mentolom v spreju 125 ml
 Uporaba: Osvežilni sprej z mentolom poživi utrujeno kožo in izboljša njeno prekrvitev.Opozorila: Primerno samo za zunanjo uporabo. Vodica ni primerna za dojenčke in otrkoke, ki še niso dopolnili 3. leta starosti. Preprečite stik z očmi. Ne pršite v odprt plamen ali žareče površino!..
9.80€
DIANA z mentolom v steklenički 100ml DIANA z mentolom v steklenički 100ml
Vroče -12 %
Proizvajalec: Diana Model: DIANA mentol
DIANA z mentolom idealna osvežitev za vsakega aktivnega člana vaše družine. Namenjena ja prav za domačo uporabo, s široko paleto delovanja. Zaradi izjemne kombinacije 60 % čistega alkohola in mentola, DIANA hladi in deluje osvežujoče.Lepo se obnese pri težavah nastalih zaradi vročega in vlažnega..
7.90€ 8.99€
DIANA z mentolom v steklenički 250 ml DIANA z mentolom v steklenički 250 ml
Ni na zalogi
Proizvajalec: Diana Model: DIANA z mentolom v steklenički 250 ml
 DIANA z mentolom idealna osvežitev za vsakega aktivnega člana vaše družine. Namenjena ja prav za domačo uporabo, s široko paleto delovanja. Zaradi izjemne kombinacije 60 % čistega alkohola in mentola, DIANA hladi in deluje osvežujoče.Lepo se obnese pri težavah nastalih zaradi vročega i..
14.90€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)