Meni
KOŠARICA

DIANA z mentolom v steklenički 250 ml

 DIANA z mentolom v steklenički 250 ml | vsezazdravje.si
 DIANA z mentolom v steklenički 250 ml | vsezazdravje.si
 DIANA z mentolom v steklenički 250 ml | vsezazdravje.si
Prodajni hit
 DIANA z mentolom v steklenički 250 ml | vsezazdravje.si
 DIANA z mentolom v steklenički 250 ml | vsezazdravje.si
 DIANA z mentolom v steklenički 250 ml | vsezazdravje.si
DIANA z mentolom v steklenički 250 ml
  • Dobavljivost: Trenutno NI DOBAVLJIV
Pogledov: 5681
14,90€

DIANA z mentolom idealna osvežitev za vsakega aktivnega člana vaše družine. Namenjena ja prav za domačo uporabo, s široko paleto delovanja. Zaradi izjemne kombinacije 60 % čistega alkohola in mentola, DIANA hladi in deluje osvežujoče.

Lepo se obnese pri težavah nastalih zaradi vročega in vlažnega vremena. Da se v hipu osvežite, vam priporočamo, da si na čelo in vrat nanestete par kapljic Diane z mentolom in jo s krožnimi gibi vtrete v kožo. Občutili boste osvežitev in olajšanje.

Sestavine: Alcohol Denat., Aqua, Menthol, Sodium Chloride

Informacije  o izdelku:

Ime izdelka: DIANA z mentolom v steklenički 250 ml

Proizvajalec: UNIPACK GmbH, Bräunlichgasse 40-42, A-2700 Wr. Neustadt, Avstrija
Dobavitelj: 2F Studio d.o.o., Sokolska ulica 46, 2000 Maribor, Mail: [email protected] , GSM: 040/307-079
Količina: 250 ml

Opozorilo! V kolikor so vam predpisana zdravila oz. zdravilna mazila, se pred uporabo tega izdelka posvetujte s svojim zdravnikom! Izdelek je namenjem le za zunanjo uporabo. Shranjujte izven dosega otrok! Diana z mentolom se ne sme uporabljati pri otrocih, ki še niso dopolnili 3. leta starosti!

Rok uporabe: 12 mesecev od odprtja

LOT :  odtisnjen na embalaži

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe DPD (za Hrvaško), vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 4,70€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu in s plačilnima sistemoma PayPal in STRIPE, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja na Hrvaško, preko DPD stroška odkupnine NI!

Za vsa naročila nad 100€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro