Meni
Your Cart

BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa

 BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa | vsezazdravje.si
 BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa | vsezazdravje.si
 BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa | vsezazdravje.si
 BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa | vsezazdravje.si
 BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
 BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa | vsezazdravje.si
 BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa | vsezazdravje.si
 BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa | vsezazdravje.si
 BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa | vsezazdravje.si
 BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa | vsezazdravje.si
BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat za oblikovanje telesa
 • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
Pogledov: 2152
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
12,99€
18,99€

 

Zahvaljujemo se vam, da ste se odločili za nakup naprave Butterfly Fitness Pad.

Najprej zelo pozorno preberite navodila za uporabo BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat!

Oblikovanje telesa

Formula za oblikovanje dobre postave se glasi: napenjanje mišic. Celo pri strogi dieti izgubljajo mišice s staranjem svojo napetost, s čemer telo izgubi svojo mlado napeto obliko. BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat vam bo pomagal ponovno vzpostaviti stabilno naravno napetost mišic. Pri tem pa sami odločate o tem, katere dele telesa žalite oblikovati. Ker BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat lahko preprosto vzamete s sabo, ga lahko tudi kadarkoli in kjerkoli uporabljate.

                   

Bodybuilding

Z uporabo naprave BUTTERFLY fitnes masažni aparat povečate mišično maso in izboljšate prekrvavitev in trdnost mišic. To spodbudi boljšo gradnjo mišic.

Najzahtevnejše so trebušne mišice. Da jih oblikujete, morate približno 3 mesece intenzivno trenirati. Butterfly Fitness Pad trenira vaše trebušne mišice s 600-kratnim napenjanjem v le 10 minutah. Če boste BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat uporabljali 30 minut na dan, boste v 3-4 tednih opazili vidne rezultate.

Kondicijski trening

Navsezadnje lahko z redno uporabo naprave Butterfly Fitness Ped izboljšate tudi (mišično) kondicijo. Zlasti program 1 (karate masaža) in program 2 (globinska masaža) sta zaradi svojega obsega zelo primerna za kondicijski trening.

POZOR: KONTRAINDIKACIJE ZA napravo BUTTERFLY Fitness Pad masažni aparat:

Dolgoročni vplivi električne stimulacije niso znani.

Butterfly Fitness Pad ni primeren:

 • Za ljudi, ki imajo raka;
 • Po zanositvi in med nosečnostjo;
 • Neposredno po porodu;
 • Pri epilepsiji;
 • Pri vnetju žil v aktivni fazi;
 • Pri svežih brazgotinah;
 • Pri uporabi srčnega spodbujevalnika ali pri težavah s srcem;
 • Pri multipli sklerozi;
 • V primeru bolezni ali poškodbe;
 • Pri krčnih žilah (v napredni fazi);
 • V prvih dneh menstruacije naprave Butterfly Fitness Pad ne uporabljajte na predelu trebušnih mišic.

ČE DVOMITE V UPORABO NAPRAVE, SE POSVETUJTE S SVOJIM FIZIOTEREPEVTOM, OSEBNIM ZDRAVNIKOM ALI ZDRAVNIKOM SPECIALISTOM. OTROCI LAHKO UPORABLJAJO Buttefly Fitness Pad LE POD NADZOROM.

Ob nezadostni uporabi vode, lahko zaradi električne stimulacije pride do razdraženja kože. Zato vedno uporabljajte zadostno količino tekočine na osnovi vode.

Butterfly Fitness Pad ni medicinski pripomoček! Namenjen je zgolj normalnemu kondicijskemu treningu, bodibildingu in oblikovanju postave. Dobavitelj naprave Butterfly Fitness Pad ne prevzema nobene odgovornosti za zdravstvene težave, nastale zaradi uporabe Butterfly Fitness Pad.

Splošna priporočila

Priporočljivo je, da ob prvi uporabi vse programe naprave Butterfly Fittnes Pad preizkusite na nizki stopnji intenzivnosti, ki jo občutite kot prijetno. Ko greste prvič na fitnes, tudi ne začnete pri največji obremenitvi. Pri napravi Butterfly Fitness Pad velja isto. Priporočamo vam, da v prvem tednu uporabljate le program 4 (vaje za začetnike) na nizki stopnji intenzivnosti. Ko ste vaše mišice do določene mere natrenirali, lahko uporabljate tudi druge programe in stopnje intenzivnosti.

Kako deluje Butterfly Fitness Pad?

Butterfly Fitness Pad deluje z rahlimi varnimi dražljaji, ki jih oddaja, ko trak pritrdite na kožo. Ti dražljaji aktivirajo notorične živčne končiče, zaradi česar se mišice izmenično krčijo in sproščajo. Dražljaji so podobni naravnim dražljajem in se kažejo v učinkovitem in prijetnem krčenju mišice.

Z uporabo naprave Butterfly Fitness Pad ste torej sposobni trenirati kadarkoli in kjerkoli, pri čemer lahko Butterfly Fitness Pad, če tako želite, nosite tudi skritega pod vašo obleko. Ob zaključku programa se Butterfly Fitness Pad avtomatsko izklopi.

Nasvet: računalnik naprave Buttefly Fitness Pad je s pomočjo pritrdilnih gumbov pritrjen na „krilca“. Računalnik lahko ločite od krilc, če želite „krilca“ očistiti. Nobene razlike ni v tem, kako računalnik ponovno pritrdite na krilca.

Butterfly Fitness Pad obsega naslednjih 6 programov:

Program            Naziv             LED  1 2 3 4   Opis

    A                    Masaža 1        An  0  0  0       stalne vibracije

    B                    Masaža 2         0  An  0  0      hitre vibracije s kratkimi premori

    C                    Karate            An  An  0  0     program 1 in 2 izmenično vsak 10 do 20 sek.

    D                    Maraton          0  0  An  0       program 1 do 3 izmenično vsak 10 do 40 sek.

    E                    Iron Man         0  0  0  An       program 1 do 3 izmenično vsak 10 do 90 sek.

    F                    Fat Blaster      0  0  An  An     nepretrgane stalne vibracije

Programi A, B in F se ponavljajo, medtem ko programi C do E nudijo popolni program treninga s številnimi elementi. S tem da izmenično trenirate mišične skupine, lahko dosežete večji učinek. Kratki dražljaji se uporabljajo za reflekse, dolgi dražljaji pa za dolgotrajno napenjanje in masažo. Svetujemo vam, da s tem popolnim programom treninga začnete šele takrat, ko se navadite na normalno programsko vajo (program C). Kot začetnik si vedno nastavite tisti program in stopnjo, ki  ju občutite kot vam prijetno.

Garancija: 2 leti na glavno enoto - računalnik

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro