Meni
Your Cart

BOSOTHERM grelna pododeja 2100 (150 x 80 cm)

 BOSOTHERM grelna pododeja 2100 (150 x 80 cm) | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
BOSOTHERM grelna pododeja 2100 (150 x 80 cm)
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
Pogledov: 3474
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
66,99€
73,80€

 

Predstavljamo vam grelno pododejo blagovne znamke BOSOTHERM priznanega nemškega podjetja Bosch + Sohn GmbH & Co. vodilnega na področju proizvodnje medicinskih pripomočkov, in izdelkov za dobro počutje in popolno nego telesa.

BOSOTHERM grelna pododeja 2100 dimenzije 150 x 80 cm zagotavlja udobno toploto. Visokokakovostni materiali z mehko tkanino vam bodo nudili udobje skozi celo leto. Zakaj bi vas mrazilo, če preprosto lahko oblečete svojo vzemtnico s prijetno toplim materialom, povrh tega pa še lahko s pomočjo nastavitev izberete tisto vašo pravo temperaturo. Zaščita pred pregretjem poskrbi, da boste brezskrbno uživali v objemu toplote. Pododeja je na zgornji strani iz bombaža, spodnja iz flisa in  je pralna na 40 ° C, saj to omogoča snemljiv omrežni kabel.

BOSOTHERM grelna pododeja 2100 ima v svojem razredu eno najdaljših garancijskih dob, ki znaša 5 let. Še en dokaz o kakovosti izdelka.

Značilnosti in tehnični podatki izdelka:

  • Sistem za zaščito pred pregrevanjem;
  • Osvetljen upravljalec s 3 temperaturnimi nastavitvami;
  • Kompaktna velikost 150 x 80 cm;
  • Zgornja stran 100% bombaž, spodnja stran flis;
  • Odstranljiv omrežni kabel;
  • Pododeja je pralna pri 40 ° C;
  • Moč: 60 W.

Garancija: 5 let

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro