Meni
Your Cart

BSI

MultiCarein GCT merilnik sladkorja, trigliceridov in holesterola MultiCarein GCT merilnik sladkorja, trigliceridov in holesterola
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: Multcarein GCT
MultiCare-in GCT večfunkcijski merilnik (glukoze, holesterola in trigliceridov)Napravo "Multicare In" so ustvarili italijanski proizvajalci. Merilnik glukoze v krvi preveri raven sladkorja, holesterola in trigliceridov v telesu. Naprava je zasnovana za udobje uporabnikov. Je enostavna za prenos,..
99.90€
Proizvajalec: BSI Model: MultiCarein-24148
MultiCarein 3in1 večfunkcijski merilnik (glukoze, holesterola in trigliceridov) so ustvarili italijanski proizvajalci. Merilnik glukoze v krvi preveri raven sladkorja, holesterola in trigliceridov v telesu. Naprava je zasnovana za udobje uporabnikov. Je enostavna za prenos, in  za upravljanje -..
109.90€
MultiCarein testni lističi za merjenje glukoze a50 MultiCarein testni lističi za merjenje glukoze a50
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: GLU-24156
MultiCarein testni lističi za merjenje sladkorja v krvi a50 za redno spremljanje vrednosti krvnega sladkorja za merilec MultiCareInNov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Velik zaslon omogoča jasno spremljanje postopkov in pregled dobljenih rezulta..
28.90€
MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a5 MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a5
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: 217
MultiCarein testni lističi za merj.skupnega holesterola a5 za merilnik MultiCareinMerilnik se samodejno vključi z vstavitvijo testnega lističa; Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranimo brez do..
19.90€
MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25 MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: 218
MultiCarein testni lističi za merjenje skupnega holesterola a25 za merilnik Multicarein GCTMerilnik se samodejno vključi z vstavitvijo testnega lističa; Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Testni listič po izvedbi merjenja enostavno odstranim..
55.90€
MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a5 MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a5
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: 219
MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a5 za redno spremljanje vrednosti trigliceridov za merilec MultiCareinVelik zaslon omogoča jasno spremljanje postopkov in pregled dobljenih rezultatov; Nov, edinstven in pameten; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; M..
19.90€
MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a25 MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a25
Prodajni hit
Proizvajalec: BSI Model: 220
MultiCarein testni lističi za merjenje trigliceridov a25 za redno spremljanje vrednosti trigliceridov za merilec MultiCareinVelik zaslon omogoča jasno spremljanje postopkov in pregled dobljenih rezultatov; Testni listič samodejno vsrka potrebno količino krvi; Merilnik se samodejno vključi..
55.90€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)