Meni
Your Cart

Prehransko dopolnilo HMELJA Bio-Pharma 50ml

 Prehransko dopolnilo HMELJA Bio-Pharma 50ml | vsezazdravje.si
Prehransko dopolnilo HMELJA Bio-Pharma 50ml
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
Pogledov: 1508
9,99€

Bio-Pharma prehransko dopolnilo Hmelja je vodno etanolni izvleček : navadnega hmelja, majarona, dišeče perle, navadne bazilike, navadnega ovsa, prave sivke, navadne dobre misli, vrtnega timijana in poprove mete. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola.

Vsebnost: Količine snovi izražene na priporočeno dnevno količino (180 kapljic ali 3 čajne žličke ali 6 ml).

Tekoči izvlečki in količina:

  • Navadni hmelj: (lat. Humulus Lupulus strobulus) 1,8 ml;
  • Majaron: (lat. Origanum Majorana herba) 0,9 ml;
  • Dišeča perla: (lat. Galium Odoratum herba) 0,9 ml;
  • Navadna bazilika: (lat. Ocimum Basilicum herba) 0,6 ml;
  • Navadni Oves: (lat. Avena Sativa herba) 0,6 ml ;
  • Prava sivka: (lat. Lavandula Officinalis flos) 0,3 ml;
  • Navadna dobra misel: (lat. Origanum Vulgare herba) 0,3 ml;
  • Vrtni timijan: (Thymus vulgaris herba) 0,3 ml;
  • Poprova meta: (Mentha x piperita folium) 0,3 ml.

Sestavine: Vodno alkoholni izvlečki: (1:10) iz storžkov navadnega hmelja (Humulus lupulus strobulus), (1:10) iz zeli majarona (Origanum majorana herba), (1:10) iz zeli dišeče perle (Galium odoratum herba), (1:10) iz zeli navadne bazilike (Ocimum basilicum herba), (1:10) iz slame navadnega ovsa (Avena sativa stramentum), (1:10) iz cvetov prave sivke (Lavandula officinalis flos), (1:10) iz zeli navadne dobre misli (Origanum vulgare herba), (1:10) iz zeli vrtnega timijana (Thymus vulgaris herba),  (1:10) iz listov poprove mete (Mentha x piperita folium).

Način uporabe: Vzemite 3x dnevno po eno čajno žličko oziroma,  3x dnevno po 60 kapljic (180 kapljic) pred obrokom samostojno ali z 1dcl vode.

100% Naraven proizvod brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov.

OPOZORILO! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Hraniti na sobni temperaturi.

Alergeni: Oves

Proizvajalec in dobavitelj: BIO-PHARMA d.o.o., Ul. Majde Vrhovnikove 8, 1000 LJUBLJANA (e-mail:i [email protected];  tel.: 01/505-13-47)
Poreklo: Proizvedeno v Sloveniji.
Prodajalec: 2F Studio d.o.o., Sokolska ulica 44, 2000 Maribor (e-mail: [email protected];  tel.: 040/307-079)

Količina: 50 ml
Rok uporabe in LOT: na embalaži

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro