Meni
Your Cart

Bio hladno stiskano Laneno olje BYODO 250ml

 Bio hladno stiskano Laneno olje BYODO 250ml | vsezazdravje.si
Prodajni hit
Bio hladno stiskano Laneno olje BYODO 250ml
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
7,59€


Laneno olje v prehrani je odličen vir dveh esencialnih maščobnih kislin, t.j. nujno potrebnih maščobnih kislin, ki jih človeško telo ne more proizvesti samo, zato ju je treba zaužiti s hrano: linolne in linolenske kisline. Fino laneno olje, blagega okusa, primerno za krompir v oblicah s skuto, za solate in izboljšavo juh. (S posebnim sistemom filtriranja mu je odvzeta grenkoba!).

Shranjevanje lanenega olja

Laneno olje je zaradi visoke vsebnosti nenasičenih maščobnih kislin zelo lahko pokvarljivo. Občutljivo je na toploto, svetlobo in zrak. Olja najvišje kakovosti so pridelana pri nizkih temperaturah (hladno stiskano) in v odsotnosti svetlobe, zraka in visokih temperatur ter shranjena v temnih, neprozornih embalažah. Laneno olje je najbolje shranjevati v hladilniku, pri nakupu pa moramo biti pozorni tudi na rok trajanja. Pokvarjeno olje ima močan vonj in seveda slab okus.

Sestavine: 100% laneno hladno stisnjeno olje.

Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto DE-Öko-013

Prehranske vrednosti in analitski rezultati na 100 ml:

  • Energijska vrednost: 3415kJ ( 830 kcal);
  • Maščobe: 92,3 g (od tega nasičene maščobne kisline 8 g, enkrat nenasičene maščobne kisline 18,4 g, večkrat nenasičene maščobne kisline 65,9 g od tega linolna kislina 14,7 g, linolenska kislina 51,2 g).
  • Ogljikovi hidrati: 0 g; od tega  sladkorji: 0 g
  • Beljakovine: 0 g;
  • Sol: 0 g;

Informacije o alergenih
Izdelek ne vsebuje: jajca, arašidov, ribe, fruktoze, glutena, lešnikov, kvasa, rakov, beljakovin kravjega mleka, laktoze, stročnic, mandljev, mleka, popra, oreščkov, zelene, gorčice, sezama, soje, žveplovega dioksid in sulfite> 10mg / kg, mehkužcev in pšenice.

Dodatne informacije
Za vegane:  DA
Za vegetarijance:  DA

Hramba: Odprtega hraniti (dobro zaprtega) v hladilniku. Neodprto vsebino hraniti na suhem in temnem mestu na sobni temperaturi.

Rok trajanja in LOT : odtisnjena na embalaži.
EAN-Koda: 4018462407608
Količina: 250 ml

Proizvajalec: Byodo Naturkost GmbH, Leisederstrasse 2, 84453 Mühldorf, Nemčija (Tel.: +49 (0) 8631/36 29-0; e-mail: [email protected])
Poreklo: ZDA
Uvoznik/Distributer: Prema d.o.o., Ulica majorja Lavriča 12, 1000 Ljubljana
Prodajalec: 2F Studio d.o.o., Sokolska ulica 102, 2000 Maribor (GSM: 040/307-079;  e-mail: [email protected])

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Oznake: bio , hladno , stiskano , laneno , olje , byodo , 250ml , olja