Meni
Your Cart

BEURER grelna pododeja dvoposteljna UB 68 XXL (150 x 160 cm)

 BEURER grelna pododeja dvoposteljna UB 68 XXL (150 x 160 cm) | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
BEURER grelna pododeja dvoposteljna UB 68 XXL (150 x 160 cm)
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
113,99€
119,00€

BEURER grelna pododeja serije UB 68 XXL je narejena iz prijetnih materialov. Beurer pododeja XXL 150x160 cm velikost je primerna za 2 osebi. Narejena je iz dvostranskega flisa, kar prinaša dodatno toploto, zahvaljujoč snemljivemu kablu in vtiču pa jo lahko operete kar v pralnem stroju

Opremljena je z BBS Beurerjevim varnostnim sistemom proti pregretju. BEURER XXL dvopostelljna grelna pododeja UB 68 za dve osebi ima dve stikali za štiri posamično nadzorovane toplotne cone. Tako se lahko temperatura za vsako polovico postelje nadzira ločeno.

Beurerjeva BSS tehnologija z  elektronskim senzorjem prepreči pregrevanje s samodejnim izklopom v primeru napake s tem pa je zagotovljena maksimalna varnost tudi med spanjem.

Lastnosti pododeje:

  • BSS (beurerjev varnostni sistem) proti pregretju;
  • 2 x 4 temperaturne nastavitve;
  • Funkcija predgretja 30 min;
  • Osvetljeno preklapljanje;
  • Material: dvostranski flis;
  • Odstranljiv kabel in vtič;
  • Strojno pralna pri 30°C.

Tehnični podatki:

  • Dimenzije: 150 x 160 cm;
  • Moč gretja: 2 x 60 W.

Garancija: 60 mesecev

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro