Meni
Your Cart

Best Zeller sušilec za nohte Innovagoods

 Best Zeller sušilec za nohte Innovagoods | vsezazdravje.si
 Best Zeller sušilec za nohte Innovagoods | vsezazdravje.si
 Best Zeller sušilec za nohte Innovagoods | vsezazdravje.si
Prodajni hit
 Best Zeller sušilec za nohte Innovagoods | vsezazdravje.si
 Best Zeller sušilec za nohte Innovagoods | vsezazdravje.si
 Best Zeller sušilec za nohte Innovagoods | vsezazdravje.si
Best Zeller sušilec za nohte Innovagoods
 • ZALOGA: Ni na zalogi
Pogledov: 3239
13,90€

 

Si pogosto lakirate svoje nohte, in nato predolgo čakate, da se posušijo? Predstavljamo vam Sušilec za nohte Best Zeller blagovne znamke InnovaGoods, ki je najboljši profesionalni lepotni sistem!

Sušilec za nohte Best Zeller je električni sušilec, ki v trenutku utrdi lak na nohtih na rokah in nogah. Sušilec za nohte Best Zeller je majhen pripomoček, ki ga lahko vzamete sabo kamorkoli. Če radi okrasite vaše nohte z različnimi motivi in oblikami, je Sušilec za nohte Best Zeller odličen za vas.

Sušilec za nohte Best Zeller posuši vsako plast v nekaj sekundah. Sušilec za nohte Best Zeller ima funkcionalen in priročen dizajn. Prste le položite v napravo Sušilec za nohte Best Zeller in začel bo pihati zrak in tako pospešil sušenje. Ta sistem sušenja nohtov je zelo priljubjen v frizerskih in kozmetičnih salonih, ker občutno skrajša čas sušenja. Če iščete hiter način sušenja vaših nohtov, ne iščite več!

Sušilec za Nohte Best Zeller je odlična rešitev za vas.

Lastnosti:

 • Sušilec za nohte na rokah in nogah;
 • Idealen za sušenje nalakiranih nohtov;
 • Prižge se avtomatično, ko nanj prislonite prst;
 • Hitro sušenje v nekaj minutah;
 • Velikost: 15 x 10 x 6 cm;
 • 2x AA baterije (niso priložene);
 • Barva: Rdeča.

Garancija: 2 leti

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro