Meni
Your Cart

Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Sanitas SBM 21

 Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Sanitas SBM 21 | vsezazdravje.si
Prodajni hit
Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Sanitas SBM 21
 • ZALOGA: Trenutno NI DOBAVLJIV
 • Šifra izdelka: 666
Pogledov: 9384
31,90€

 

Ta izdelek NI VEČ DOBAVLJIV!!! Nadomestil ga je merilnik na tej povezavi:

https://www.vsezazdravje.si/zdravje-in-pocutje/avtomatski-nadlaktni-merilnik-krvnega-tlaka-sanitas-sbm-22
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Sanitas SBM 21 je zasnovan za uporabo celotne družine, saj ima vgrajen pomnilnik za štiri različne uporabnike. Merilnik lahko uporabljajo vsi čalni družine. Za visoko natančnost merjenja skrbi povsem avtomatski sistem, ki samodejno napihne manšeto in določi vrednosti sistoličnega in diastoličnega tlaka. Merilnik Sanitas SBM 21 je opremljen s senzorjem, ki zmore prepoznati motnje v delovanju srca (aritmije), ter vas o tem pravočasno obvesti na velikem preglednem LCD zaslonu.

Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Sanitas SBM 21 merilnik krvnega tlaka deluje na standardne AA baterije, tako da ga lahko uporabljate kjerkoli (doma, na potovanju ali na dopustu) ne da bi vam bilo potrebno iskati električni priključek. Baterije so merilniku priložene, tako, da ga lahko pričnete uporabljati takoj, ko ga vzamete iz škatle. Izdelku je priložena tudi praktična torbica za shranjevanje in prenos merilnika.

Lastnosti  avtomatskega nadlaktnega merilnika krvnega tlaka Sanitas SBM 21:

 • Samodejna nastavitev pritiska in izpusta zraka (elektronska logika);
 • WHO* prikazovalnik (klasifikacija vrednosti glede na standarde WHO*);
 • 4 x 30 pomnilniških mest (za 4 uporabnike);
 • Zaznavanje motenj srčnega ritma (aritmija);
 • Velik in enostavno berljiv LCD zaslon (84 x 55 mm);
 • Izračun povprečnih vrednosti zadnjih treh meritev;
 • Merilnik vas sam opozori, ko je potrebno zamenjati baterijo;
 • Prikazovalnik časa in datuma;
 • Hitro in zanesljivo merjenje;
 • Priložena manšeta za nadlakti premera 22 - 36 cm;
 • Za delovanje ne potrebuje napajalnika;
 • Priložene baterije, 4 x 1,5V velikost AA;
 • Izdelek medicinske kakovosti s certifikatom CE0344;
 • Številka izdelka: 652.31;

*WHO = World Health Organization (Svetovna zdravstvena organizacija)

Garancija: 1 leto

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro