Meni
Your Cart

Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka MICROLIFE BP A150 AFIB

 Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka MICROLIFE BP A150 AFIB | vsezazdravje.si
 Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka MICROLIFE BP A150 AFIB | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
 Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka MICROLIFE BP A150 AFIB | vsezazdravje.si
 Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka MICROLIFE BP A150 AFIB | vsezazdravje.si
Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka MICROLIFE BP A150 AFIB
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
  • Šifra izdelka: 1147
Pogledov: 5246
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
85,43€
89,93€

Avtomatski merilnik za merjenje krvnega tlaka Microlife BP A150 AFIB s funkcijo za odkrivanje fibrilacije atrija, enega izmed dejavnikov tveganja za možgansko kap. Klinično validirana MAM tehnologija: 3 meritve z enim pritiskom. Zdravniki in združenja za hipertenzijo priporočajo vsaj 2 zaporedna merjenja krvnega tlaka in izračun povprečne vrednosti. Udobno meritev zagotavlja GENTLE+ tehnologija za nežno napihovanje in izpihovanje manšete.

Oscilometrični merilnik krvnega tlaka se uporablja za neinvazivno merjenje krvnega tlaka pri ljudeh, starejših od 12 let.Je klinično preverjen pri bolnikih s hipertenzijo, hipotenzijo, pri diabetikih, nosečnicah, nosečnicah s preeklampsijo, pri bolnikih z arterosklerozo, boleznijo ledvic v zadnjem stadiju, pri ljudeh spre-komerno telesno težo in starejših. Naprava lahko zazna neredni utrip, ki kaže na atrijsko fibrilacijo (AF).

Opozorilo: naprava ni namenjena diagnosticiranju AF. Diagnoza AF se lahko potrdi samo z EKG. Pacientu se svetuje, da obišče zdravnika.

Avtomatski merilnik za merjenje krvnega tlaka Microlife BP A150 AFIB je bil razvit v sodelovanju z zdravniki, klinični testi pa dokazujejo, da je natančnost merilnika zelo visoka. Microlife AFIB je vodilna svetovna tehnologija za digitalno merjenje krvnega tlaka za zaznavanje atrijske fibrilacije (AF) in arterijske hipertenzije. To sta glavna dejavnika tveganja za kap ali bolezen srca. Pomembno je, da se AF in hipertenzija odkrijeta v zgodnji fazi, čeprav morda nimate nobenih simptomov.

Pregled za AF na splošno in tako tudi z algoritmom Microlife AFIB se priporoča za osebe, stare 65 let in več. Algoritem AFIB kaže, da je lahko prisotna atrijska fibrilacija. Zaradi tega se priporoča, da obiščete svojega zdravnika, če naprava sproži signal AFIB med merjenjem vašega krvnega tlaka. Algoritem AFIB naprave Microlife so klinično raziskali številni ugledni klinični raziskovalci in dokazali, da naprava zazna paciente z AFIB zgotovostjo 97-100%.

Fibrilacija atrija je najpogostejša aritmija pri splošni populaciji. Pri atrijski fibrilaciji se preddvori ne krčijo, zato v njih zastaja kri, to pa so idealne razmere za nastanek krvnih strdkov. Najpogostejši zaplet atrijske fibrilacije je ravno možganska kap.

Uporabniki lahko fibrilacijo atrija odkrijejo ob vsakodnevnem rednem merjenju krvnega tlaka doma ter se tako pravočasno odpravijo k zdravniku, ki bolnika napoti na nadaljnje preiskave.

Lastnosti:

- Enostaven za uporabo, udoben in zelo natančen;
- Tehnologija MAM omogoča inteligentno avtomatsko računanje povprečja meritev;
- Tehnologija AFIB omogoča zgodnje odkrivanje atrijske fibrilacije, ki lahko povzroči možgansko kap;
- Nežno in nadzorovano polnjenje merilne manšete z napredno tehnologijo Gentle;
- Semaforski prikaz izmerjenih vrednosti po WHO klasifikaciji;
- Vgrajen indikator premikanja roke med merjenjem;
- Vgrajen indikator stanja manšete, ki vas opozori, če manšeta ni pravilno nameščena;
- Prikaz stanja baterije;
- Velik LCD zaslon;
- Priložene so baterije in torbica za shranjevanje merilnika;
- Shrani do 30 meritev;

Tehnične specifikacije:

Delovna temperatura: 10 - 40 °C / 50 - 104 °F  ; 15 - 95 % najvišja relativna vlažnost
Hraniti pri temperaturi: -20 - +55 °C / -4 +131 °F   ; 15 - 95 % najvišja relativna vlažnost
Teža: 393 g (z baterijami)
Dimenzije: 152 x 92 x 42 mm
Metoda merjenja: Oscilometrična, ustreza metodi Korot-koff: sistoličen faza I, diastoličen faza V
Razpon merjenja: 20 - 280 mmHg – krvni tlak
40 - 200 udarcev na minuto – srčni utrip
Razpon prikaza tlaka v manšeti: 0 - 299 mmHg
Resolucija: 1 mmHg
Statična natančnos: tlak znotraj ± 3 mmHg
Natančnost utripa: ± 5 % izmerjene vrednosti
Vir napetosti: 4 x 1,5V baterija AA ali adapter DC 6V, 600 mA (izbirni);
Referenčni standard: EN 1060-1 /-3 /-4; IEC 60601-1;IEC 60601-1-2 (EMC).

Naprava ustreza zahtevam Direktive za medicinske pripomočke 93/42/EEC. Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb.

Garancija: 5 let

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro