Meni
KOŠARICA

Artsana (PiC Solution)

ARTSANA kompresorski inhalator PiC AIR FAMILY Evolution ARTSANA kompresorski inhalator PiC AIR FAMILY Evolution
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: 911
Pripomoček je bil izdelan z namenom, da omogoči še bolj praktično in lažjo terapijo, hkrati pa zagotavlja vse kakovostne in varnostne standarde PiC izdelkov. Sedaj v novi naprednejšis podobi!Splošen opis izdelka:Batni kompresorski inhalator; Hiter in učinkovit; Mehka, silikonska maska 2 v..
82,90€ 87,49€
PiC ultrazvočni inhalator AirProjet Plus PiC ultrazvočni inhalator AirProjet Plus
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: AirProjet Plus
AirProjet Plus je ultrazvočni inhalator, katerega delovanje je neslišno in je zato primeren tudi za opravljanje terapij pri dojenčkih. Za uporabo ne potrebujete vode. Čas terapije izjemno kratek in sicer potrebujete približno 5 min/terapijo (pri porabi 5 ml fiziološke raztopine).Lastnosti ARTSANA ul..
128,90€ 134,99€
ARTSANA PIC AirSpinny kompresorski inhalator ARTSANA PIC AirSpinny kompresorski inhalator
Prodajni hit
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: AirSpinny
ARTSANA PIC AirSpinny je kompresorski inhalator z novim konceptom in lepo obliko. Odlikuje ga majhnost, enostavna uporaba in inovativna posodica za zdravila/fiziološko raztopino.Lastnosti ARTSANA PIC AirSpinny kompresorskega inhalatorja:Batni kompresorski inhalator: Majhen, enostaven in..
59,98€
ARTSANA PiC AirTwist kompresorski inhalator ARTSANA PiC AirTwist kompresorski inhalator
Prodajni hit
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: AirTwist
Zakaj izbrati prav ARTSANA PiC AirTwist inhalator?Gre za prvi inhalator na svetu, ki se vrti če se premikate. Zaradi posebne patentirane SideStream® posodice za zdravila, ki razbije delce tako, da je 82% delcev manjših od 5 mikronov (samo delci, ki so < od 5 mikronov lahko prodrejo globoko v ..
99,98€
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: MrHippo
Mr. Hippo je medicinska naprava tipa IIa, ki pretvori zdravilo iz tekoče oblike v aerosolno razpršilo, le-tega pa razpršimo naravnost v respiratorni trakt (dihalno pot). S pomočjo posebne komore s stranskim pretokom zdravilo zahvaljujoč optimalni velikosti aerosolnih delcev lažje prodre v respirator..
74,99€
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: MissBibi
Otroški kompresorski inhalator MissBibi je posebej oblikovan za otroke, primeren pa je tudi za uporabo pri odraslih. Inhalator je lepe, zaobljene oblike, brez ostrih robov. MissBibi dopolnjuje patentirana posodica ActiFast Pro, ki omogoča hitrejšo terapijo. Lastnosti inhalatorja MissBibi:Oblikovan z..
84,98€
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: PiC Mister8
Otroški kompresorski inhalator Mister8 je posebej oblikovan za otroke, primeren pa je tudi za uporabo pri odraslih. Inhalator je lepe, zaobljene oblike, brez ostrih robov. Mister8 dopolnjuje patentirana posodica ActiFast Pro, ki omogoča hitrejšo terapijo. Lastnosti inhalatorja Mister8:Oblikovan za o..
84,98€
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: AIREasy On
Medicinski pripomočekPic prenosni inhalator AirEasy On je primeren za vso družino – za dojenčke, otroke in odrasle. Prenosen: izjemno lahek in zelo majhen. Kratek čas terapije: 14 minut. Vključeno: maska ​​za otroke, maska za odrasle, ustni nastavek, polnilni kabel USB lightn..
88,99€
PiC Silikonska maska za inhalator 2 v 1
Prodajni hit
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: 2v1 Pic
PIC 2 v 1 silikonska rezervna maska za inhalatorje je primerna tako za odrasle kot za otroke. Je nastavljiva, izredno mehka, ergonomsko oblikovana in zelo prilagodljiva.Komplet vsebuje tudi ustni nastavek, tako, da lahko masko uporabljate z vsemi PiC inhalatorji...
8,55€
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: PiC HotStone
PIC vlažilnik zraka vroče pare v novi seriji Stone, z elegantno, kompaktno in diskretno zasnovo, napolni vaš dom s stalnim tokom čiste, zdrave pare brez bakterij. Tako se vlažnost zlahka ohranja nad 50 odstotkov, kar je idealna raven za boj proti škodljivim vplivom suhega zraka. Zmanjšuje tudi suspe..
64,89€
ARTSANA čelni termometer  PiC ThermoEasy ARTSANA čelni termometer  PiC ThermoEasy
Prodajni hit
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: PiC ThermoEasy
ARTSANA čelni termometer  PiC ThermoEasy s pomočjo infrardeče tehnologije omogoča hitro in enostavno merjenje telesne temperature.Lastnosti:Meritev se opravi z dotikom termometra na senca; Čas merjenja je 5 sekund; Z zvočnim signalom vas opozori, da je meritev končana; Termomet..
42,91€
ARTSANA digitalni fleksibilni termometer PiC VEDOPREMIUM ARTSANA digitalni fleksibilni termometer PiC VEDOPREMIUM
Prodajni hit
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: 921
ARTSANA digitalni fleksibilni termometer PiC VEDOPREMIUM je napreden digitalni termometer z barvnim zaslonom in prikazom izmerjenje temperature.Tehnični podatki:Obseg merjenja: Od 32,0 °C do 43,9 °C (89,6 – 111 °F); Natančnost meritve: 0,1 °C; Odstopanje: ± 0,1 °C v razponu od 35,5 °C..
14,99€
ARTSANA galijev termometer  PiC VEDOECOPLUS
Prodajni hit
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: PiC VEDOECOPLUS 918
ARTSANA galijev termometer  PiC VEDOECOPLUSGalij je popolnoma nestrupena in okolju neškodljiva tekočina. Stekleni termometer z galijem ne vsebuje živega srebra; primerjamo ga lahko z najboljšimi tovrstnimi termometri za merjenje telesne temperature.Splošen opis izdelka:klasični osebn..
10,90€
Artsana PiC DIGITSmart nadlaktni merilnik krvnega tlaka Artsana PiC DIGITSmart nadlaktni merilnik krvnega tlaka
Spletna cena
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: Artsana PiC DIGIT Smart
PIC DIGIT Smart merilnik krvnega tlaka je klinično testiran in proizveden v skladu s standardom ESH 2002. Zazna srčno aritmijo in opravi točno meritev v primeru aritmije. Indikator visokega srčnega utripa odkrije in opozori na visoke izmerjene vrednosti. Izračuna povprečje zadnjih treh meritev...
49,90€ 59,99€
ARTSANA PiC Merilnik krvnega tlaka EasyRapid ARTSANA PiC Merilnik krvnega tlaka EasyRapid
Prodajni hit
Proizvajalec: Artsana (PiC Solution) Model: PiC EasyRapid
ARTSANA PiC EasyRAPID merilnik krvnega tlaka skupine Artsana velja za sodoben napreden merilnik krvnega tlaka, ki omogoča nadlaktno merjenje. Prednosti tega merilnika je prevsem meritev krvnega tlaka v času med napihovanja manšete. Nadlaktni merilnik je prav tako popolnoma avtomatsk, klinično preizk..
69,89€
Prikazujem 1 od 15 do 15 (1 strani)