Meni
Your Cart

Arnika negovalni balzam Pflege-Balsam Dr. Sacher s 250 ml

 Arnika negovalni balzam Pflege-Balsam Dr. Sacher s 250 ml | vsezazdravje.si
Prodajni hit
Arnika negovalni balzam Pflege-Balsam Dr. Sacher s 250 ml
  • ZALOGA: Ni na zalogi
  • Šifra izdelka: H001
Pogledov: 1446
7,90€

Arnika balsam v kombinaciji za rakitovcem Dr. Sacher's, blagodejno vpliva pri utrujenosti in občutku teških nog. Uporablja se tud za nego pregibnih delov telesa.

Vsestranski izdelek Arnika Pflege Balsam Dr. Sacher s za vsakodnevno nego utrujenega in obremenjenega telesa.

Uporaba: Balsam Arnika z rakitovcem Dr. Sacher s se lahko uporablja vsak dan po potrebi.

Opozorilo: Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali odprtimi ranami. Hranite izven dosega otrok. Čuvati na hladnem in temnem mestu da se zagotovi daljša obstojnost.Mazilo ni primerno za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si dobro operite roke.

Sestavine:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Phenoxyethanol, Glycine Soja, Sodium Cetearyl Sulfate, Arnica Montana Flower Extract, Parfum, Allantoin, Methylparaben, Benzophenone-3, Ethylparaben, Gentiana Lutea Root Extract, C.I.40800, Tocopherol, Hippophae Rhamnoides Oil, Propylparaben, Hayflower Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Lactic Acid, Melissa Officinalis Leaf Extract, Picea Excelsa Leaf Extract, Sodium Benzoate, Hypericum Perforatum Extract, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone

Informacije  o izdelku:

Ime izdelka:  10 Kräuter Pferdebalsam intenzivno mazilo Dr. Sacher's
Proizvajalec: Kühn Kosmetik, Rodenbacher Str. 32-34,  35708 Haiger, Nemčija, Tel.: 02773/912066
Dobavitelj: 2F Studio d.o.o., Sokolska 44, 2000 Maribor, Mail: [email protected] , GSM: 040/307-079
Količina: 250ml

Rok uporabe: 9 mesecev od odprtja

LOT : Odtisnjen na embalaži

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro