Meni
Your Cart

Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform

 Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform | vsezazdravje.si
 Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform | vsezazdravje.si
 Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform | vsezazdravje.si
 Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
 Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform | vsezazdravje.si
 Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform | vsezazdravje.si
 Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform | vsezazdravje.si
 Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform | vsezazdravje.si
Masažni aparat za odpravo celulita STOP CELL Lanaform
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
  • Šifra izdelka: SC
Pogledov: 8552
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
33,94€
36,89€


Masažni aparat za odpravo celulita Stop Cell je idealna naprava za boljše počutje in večjo samozavest. Aparat je večnamenska masažna enota, ki vam pomaga v boju proti neprijetnim maščobnim oblogam in odstrani neprivlačen videz pomarančne kože. Stop Cell pomaga izboljšati cirkulacijo krvi, oblikuje mišice in zgladi kožo.

Masažni aparat za odpravo celulita Stop Cell lahko uporabljate tudi kot masažo telesa za lajšanje slabosti in sproščanje utrujenih mišic. In ko boste tako uničili napetost in stres, se boste nedvomno počutili polni energije, vaše mišice pa bodo lepo oblikovane in čvrste.

Masažno enoto je priporočljivo uporabljati vsak dan, s tem boste preprečili nastajanje dodatnih maščobnih oblog in pomarančne kože. Najboljše rezultate boste dosegli, če boste napravo kombinirali z uravnoteženo prehrano, zdravim načinom življenja in telesnimi vajami za krepitev telesa.
Priročen Masažni aparat za odpravo celulita Stop Cell je bil posebej oblikovan za ženske, ki skrbijo za svoje telo. Veliko žensk ima težave zaradi maščobnih oblog in zadrževanja vode. Rezultat tega je celulit, ki koži daje tisti značilni pomarančni videz.

Pomarančna koža se pogosto uporablja za opis dela telesa, kjer je koža polna vboklin (stegna, zadnjica, zgornji del roke, itd.). Včasih celulit ni viden prostemu očesu, vendar ga lahko opazimo, če kožo stisnemo med prsti. Celulit pa ni samo površinska težava; povzročajo ga spremembe v notranjih plasteh kože.

Tudi znanstveni testi dokazujejo, da je to pogosteje težava žensk kot moških.

KAKO UPORABLJATI MASAŽNO ENOTO?

  • Masažna enota ima 2 mehka valja z anticelulitnim delovanjem. Naprava ima vgrajen motor, ki vašim mišicam in koži zagotavlja masažo. Želeni učinek pa dosežete še z obračanjem valjev.
  • Za doseganje maksimalnih rezultatov priporočamo redno uporabo 5 minut vsak dan za vsako področje, ki ga zdravite, ali 3-krat na teden po 20 minut naenkrat.
  • Masaža mora vedno potekati v smeri srca.
  • Vaša koža je lahko po masaži nekoliko rdeča in topla (kar dokazuje pospešeno cirkulacijo krvi), kar je normalen pojav po vsaki masaži, simptomi pa hitro izginejo.
  • Redna masaža s Stop Cell masažno enoto vam bo pomagala izboljšati cirkulacijo krvi in stimulirati celice in plasti kože, ter pri tem spodbujati odvajanje tekočin, strupov in maščobnih kislin (ki se kopičijo v podkožnem tkivu in ustvarjajo neprijetno pomarančno kožo) ter pospeševati njihovo izločanje skozi limfni sistem.
  • Redna uporaba v kombinaciji z zdravo prehrano in telesnimi vajami vam bo pomagala zmanjšati neprivlačne maščobne obloge in odstraniti pomarančno kožo. Rezultati so lahko pri vsaki ženski različni zaradi različnih količin celulita, tipa kože, življenjskega sloga in navad.
  • Presenetite svoje telo z močno, vendar blago masažo, s katero boste izboljšali cirkulacijo krvi in okrepili mišice. Priročna masažna naprava je posebej oblikovana za ženske, ki skrbijo za svoje telo. Vibracijska masaža skupaj s krčenjem kože zagotovi uspešen anticeluliten učinek.

Naprava deluje na baterije, ki se polnijo.

Priložen električen adapter:  Vhod: 230V ~ 50 Hz, Izhod: 2,8V ~ 500mA

Garancija: 2 leti

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro