Meni
KOŠARICA

Posteljnina Love & Trendy

Proizvajalec: Sleeptime Model: Home Sweet Home Sendy
 Posteljnina Home Sweet Home je prečudovita kreacija, ki vam bo skupaj z mehkobo polepšala bivanje in videz vaše spalnice.Že kot samo ime pove je prava posteljina za vse, ki imate radi svoj dom. Posteljina vas bo razvajala in vam dala občutek pripadnosti, miru in varnosti. Je idealno da..
28,90€
Posteljnina Key to Love Posteljnina Key to Love
Prodajni hit
Proizvajalec: Sleeptime Model: Key to love
 Posteljnina Key to love ali ključ do ljubezni pove vse. Zazibajte se v prijeten dremež, v ambient spalnice pa dodajte sproščene preroste retro dodatke, kot so solne svetilke v prijetni nežno oranžni barvi. Namizna svetilka naj bo v preprosti obliki s stekleno površino.Če ste sami boste..
29,90€
Posteljnina Mr. and Mrs. Right 2 siva
Prodajni hit Pri dobavitelju (5 - 7 dni)
Proizvajalec: Sleeptime Model: Mr. and Mrs. Right 2
 Posteljnina Mr. and Mrs. Right 2 je še ena od nadaljevanj tega priljubljenega dizajna. Posteljnina je sivo bele barve  s točno določenima mejama med Mr. in Mrs Right. No te meje pa se lahko občasno tudi prestopijo oz. izbrišejo, ko je to seveda potrebno :)Posteljnina prihaja v..
28,90€
Posteljnina Paris Splash White Posteljnina Paris Splash White
Prodajni hit Trenutno NI DOBAVLJIV
Proizvajalec: Sleeptime Model: RYTB-14018661
 Posteljnina Paris Splash White vas bo z mislimi popeljala v mesto vaših sanj.Posteljnina Paris Splash White vas bo obdala z občutki romantike, v svojih nežnih barvah pa vas bo popeljala v novo, polno pričakovanj in sveže jutro.Dimenzije posteljnine:Posteljnina 140 x&..
28,90€
Posteljnina Who is right? krem barve Posteljnina Who is right? krem barve
Prodajni hit Pri dobavitelju (5 - 7 dni)
Proizvajalec: Sleeptime Model: RTBV-Always Right krem
Posteljnina Who is right? krem barve je udobna posteljnina z napisom, ki nas vedno opozarja kdo ima prav. Ampak kakorkoli obrnete se ve, da je vaša draga Mrs. Always Right glavna v hiši.Mogoče ne v postelji, tam najverjetneje pride do izraza Mr. Right ;). Posteljnina prihaja v treh..
28,90€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)