Meni
Your Cart

Akupunkturni masažni prstan

 Akupunkturni masažni prstan | vsezazdravje.si
Spletna cena Prodajni hit
Akupunkturni masažni prstan
  • ZALOGA: Na zalogi 1-2 dni
  • Šifra izdelka: 720
Pogledov: 12553
Ta ponudba poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
13,90€
18,90€


Akupunkturni masažni prstan je funkcionalen akupunkturni pripomoček za vitaliziranje prstov. Prstan je narejen iz posrebrenega nerjavečega jekla s posebno speljavno vezavo. Je idealen spremljevalec, saj z njim pogladimo in pomirimo prste in posledično celotno telo. Ni samo poživljajoč, temveč s pomočjo masaže določenih točk izboljša počutje.

Masažni prstan je potrebno natakniti na prst in ga počasi ter z občutkom kotaliti po prstu gor in dol. Najboljši učinek boste dosegli, če boste masirali vsak prst posebej. Uporabljate ga lahko kadarkoli boste želeli in kolikor dolgo vam bo ustrezalo.

Akupunkturna mesta na prstih
                            
PALEC
Želodec, vranica in prebavni trakt.
Pomaga pri premagovanju vsakodnevnih skrbi.
Element: Zemlja. Barva: Rumena. Okus: Sladek.         

KAZALEC
Ledvice, mehur, slabokrvnost in stanja šoka.
Pomaga pri premagovanju strahov, čutstvenih blokadah.  
Vpliva na večjo fleksibilnost in prilagodljivost v družbi.
Element: Voda. Barva: Modra. Okus: Slano.

SREDINEC
Jetra, žolč in kri. Ugodno deluje pri razstrupljanju telesa.
Pomaga pri pravilnem razumevanju občutkov. Harmonija.
Element: Les. Barva: Zelena. Okus: Kisel.

PRSTANEC
Pljuča, ščitnica in imunski sistem.
Pomaga pri harmonizaciji ritma življenja in pustiti za sabo kar je bilo.
Element: Zrak. Barva: Bela. Okus: Pekoč.

MEZINEC
Kosti, sklepi in srce.
Izostri intuicijo.
Element: Ogenj. Barva: Rdeča. Okus: Grenak.

Prstan uporabite na vsakem prstu.

Akupunkturni masažo izvajate 1-2 krat na dan od 5 do 10 minut na tistem prstu in tistem območju kjer se nahaja stimulativna točka za vaše težave. Svetujemo vam, da prstan uporabite za vsak prst saj vam bo to dalo občutek sproščenosti. Najbolje je, da med uporabo ugotovite kaj vam najbolje odgovarja in katere točke stimulirate, da dosežete želen učinek.

Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o. in dostavne službe GLS, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, v kolikor je ta učinkovitejša. Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 3,99€. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR), ki trenutno znaša po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o., ob naročilih do 98,00€ 1,25€, nad 98,00€ do 501,00€ znaša 1,28% od vrednosti naročila, nad 501,00€ pa 5,90 + 0,3% od vrednosti naročila ! V primeru plačila po predračunu, stroška odkupnine NI! V primeru pošiljanja preko GLS, za težo paketov nad 5kg stroška odkupnine ni ( z dostavno službo GLS pošiljamo le paktete težje od 5kg!!!).

Za vsa naročila nad 90€ neto zneska je POŠTNINA BREZPLAČNA!!!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Ob dostavi kupec, poleg računa prejme še obrazec za vračilo blaga v primeru odstopa od pogodbe, na katerem se nahaja tudi obvestilo o pravicah iz 15. člena (g. odstavka) teh splošnih pogojev.

Dobavni rok

Večino izdelkov iz ponudbe imamo NA ZALOGI in jih odpošljemo TAKOJ (dostava 1-2 dni od oddaje naročila), saj se zavedamo, da je poleg kakovostnih izdelkov pomembna tudi hitra dostava. Dobavni roki so za vsak artikel navedeni v katalogu naše ponudbe. V primeru omejenih količin (zadnji kosi), pa bo stranka obveščena o kakršnikoli spremembi.

V kolikor se izdelki nahajajo PRI DOBAVITELJU, pomeni da je rok dostava 3-5 dni.

V vsakem primeru bo kupec po elektronski pošti dodatno obveščen o roku dobave za vsako naročilo ali izdelkih, ki niso na zalogi. V primeru kritične zaloge (zadnji kos) se dobava izvrši kupcu, ki je prvi naročil izdelek. Ostale kupce se obvesti o novem dobavnem roku.

Osebni prevzem blaga (v času COVID-19 ukrepov osebni prevzem ni možen)

Kupec lahko po predhodnem dogovoru kupljen artikel prevzame tudi na sedežu podjetja 2F STUDIO d.o.o., pri čemer je dolžan izdelek na licu mesta pregledati in ugovarjati morebitnim napakam. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov poštnine in odkupnine.

Osebni prevzem je mogoč le po predhodnem plačilu po predračunu, saj podjetje 2F STUDIO d.o.o., gotovinsko ne posluje!

Cene vseh izdelkov na spletnem mestu www.vsezazdravje.si so maloprodajne in prikazane v EUR.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro