Meni
Your Cart

Wellion

MED TRUST je s svojo blagovno znamko Wellion usposobljen in zanesljiv dobavitelj, da zadovolji kakovostne potrebe sladkornih bolnikov.

Pri nas so ljudje v središču vseh naših prizadevanj. V tesnem sodelovanju z odgovornimi zdravniki svojim uporabnikom ponujamo individualne rešitve za vsako situacijo.

Hkrati naša ekipa podpira ljudi, zaposlene v zdravstvenem sektorju v bolnišnicah in zdravstveni negi z obširnimi storitvami, da hitro in varno uvedejo koristne novosti v vsakdanje zdravniško življenje.

Veseli nas, da smo vaša zaupanja vredna povezava v zdravstvenem varstvu.

Wellion infrardeči brezkontaktni brezstični termometer Wellion infrardeči brezkontaktni brezstični termometer
Spletna cena Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: Welion PG-IRT1603
Wellion infrardeči brezkontaktni brezstični termometer je ergonomsko oblikovan merilnik , namenjen merjenju temperature na čelu in ušesu. V samo eni sekundi izmeri temperaturo kože na podlagi infrardeče tehnologijeLastnosti:Brezkontaktno infrardeče merjenje temperature na čelu in v ušesu;9 pomnilnih..
53,99€ 59,99€
Wellion LUNA Trio merilnik glukoze, holesterola in sečne kisline Wellion LUNA Trio merilnik glukoze, holesterola in sečne kisline
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: WELL603TWSIMM - 9120072868764
Merilnik Wellion LUNA Trio je prava izbira za natančno merjenje glukoze v krvi, skupnega holesterol in sečne kisline. Z merilnikom Wellion LUNA Trio ne boste določili le ravni glukoze v krvi, temveč tudi raven holesterola in količino sečne kisline. Wellion LUNA Trio vam izmeri vse tri vrednosti..
10,93€
Wellion LUNA Duo set merilnik za merjenje glukoze in holesterola Wellion LUNA Duo set merilnik za merjenje glukoze in holesterola
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: Welion Luna Duo GC
Merilnik Wellion LUNA Duo je prava izbira za natančno merjenje glukoze v krvi, skupnega holesterol in sečne kisline. Z merilnikom Wellion LUNA Duo ne boste določili le ravni glukoze v krvi, temveč tudi raven holesterola.  Wellion LUNA Duo vam izmeri obe vrednosti. Priročna oblika, lahko be..
10,93€
Wellion LUNA merilni lističi za glukozo (50 lističev)
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: WELL610GLU - 9120015783604
Wellion Luna merilni lističi za glukozo so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi.Wellion Luna merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka. Biološki sub..
24,99€
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion GLU duo trio a25
Wellion Luna merilni lističi za glukozo so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi.Wellion Luna merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka. Biološki sub..
12,99€
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion GCU holesterol a5
Stranke obveščamo, da bodo merilni lističi Wellion Luna Cholesterol a5 (pakiranje po 5 kom.) dobavljivi ponovno konec februarja 2021!!!! Wellion Luna merilni lističi za holesterol so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje celokupnega holesterola v krvi.Wellion Luna merilni li..
18,99€
Wellion Luna merilni lističi za za holesterol (10 lističev)
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: WELL610CHOL - 9120015783611
Wellion Luna merilni lističi za holesterol so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje celokupnega holesterola v krvi.Wellion Luna merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega pos..
31,99€
Wellion LUNA UA merilni lističi za sečno kislino (10 lističev)
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: WELL610UA - 9120072867750
Merilni lističi za sečno kislino Wellion LUNA UA se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion LUNA Trio in Duo za merjenje koncentracije sečne kisline v kapilarni krvi s konic prstov.Z merilnikom Wellion LUNA in ustreznimi testnimi lističi za sečno kislino Wellion LUNA lahko doma udobno določite raven..
28,99€
Wellion Galileo GLU/CHOL merilnik sladkorja in holesterola v krvi Wellion Galileo GLU/CHOL merilnik sladkorja in holesterola v krvi
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: WELL10-03CBSIMM - 9120072861680
Wellion Galileo merilnik za merjenje sladkorja (glukoze) v krvi z dodatno funkcijo merjenja holesterola v kapilarni krvi.Posodobljen in izpopolnjen biosenzorski merilnik Wellion Galileo GLU/CHOL omogoča preprosto, hitro in natančno merjenje glukoze in celokupnega holesterola v kapilarni krvi. Za mer..
9,99€
Wellion GALILEO GLU merilni lističi za merjenje glukoze v krvi
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: Galileo Glu-9120072860928
Merilni lističi Wellion GALILEO GLU  se uporabljajo skupaj z merilniki glukoze v krvi Wellion GALILEO (Wellion GALILEO GLU/KET, Wellion GALILEO GLU/CHOL in Wellion GALILEO Compact) za določanje koncentracije glukoze v sveži kapilarni krvi.   Merilniki Wellion GALILEO so idealno zas..
24,99€
Wellion GALILEO CHOL merilni lističi za merjenje holesterola v krvi a10
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: Galilieo chol-9120072860966
Merilni lističi  Wellion GALILEO za holesterol se uporabljajo z  merilnikom Wellion GALILEO GLU/CHOL  za določanje vrednosti holesterola v kapilarni krvi, odvzeti iz blazinice prsta. Merilni lističi Wellion GALILEO za holesterol so za lažjo primerjavo z laboratorijskimi rezultati umer..
33,99€
Wellion GALILEO GLU/KET merilnik za glukozo in ketone v krvi Wellion GALILEO GLU/KET merilnik za glukozo in ketone v krvi
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: WELL10-03KYSIMM - 9120072861505
Merilnik Wellion GALILEO GLU/KET omogoča merjenje glukoze in ketonov v krvi samo z eno napravo – za varno preprečevanje diabetične ketoacidoze. Merjenje glukoze v krvi je dnevna rutina sladkornega bolnika. Pri visoki ravni glukoze v krvi je izredno pomembno hkrati preveriti tudi ketone v krvi. ..
9,99€
Wellion GALILEO KET merilni lističi za merjenje vrednosti ketonov v krvi a10
Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion GALILEO KET
Merilni lističi Wellion GALILEO KET za merjenje ketonov so umerjeni na plazmo za lažjo primerjavo z laboratorijskimi rezultati. Merilni lističi Wellion GALILEO za ketone se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion GALILEO GLU/KET za določanje vrednosti ketonov v venski ali kapilarni krvi. Meriln..
38,99€
Wellion lancete 28G 0,37mm (100 kom.)
Novo Prodajni hit
Proizvajalec: Wellion Model: Wellion - 28 G 100
Wellion  lancete so izdelek visoke tehnologije za nežno in neboleče jemanje vzorcev krvi. Sodobne lancete 28G (0,37 mm), za izjemno nežno jemanje vzorcev  krvi so opremljene z zaščitno kapo in popolnim rezom, s čimer maksimalno zmanjšajo bolečino pri vbodu.Lancete so za enkratno uporabo.Pa..
9,45€
Prikazujem 1 od 14 do 14 (1 strani)