Meni
Your Cart

Bayer

Bayer je podjetje Life Science z več kot 150-letno zgodovino in temeljnimi kompetencami na področju zdravstva in kmetijstva. Z našimi inovativnimi izdelki prispevamo k iskanju rešitev nekaterih glavnih izzivov našega časa.

Naraščajoče in starajoče se svetovno prebivalstvo zahteva ustrezno oskrbo s hrano in izboljšano zdravstveno oskrbo. Z našimi inovativnimi izdelki prispevamo k iskanju rešitev nekaterih glavnih izzivov našega časa. Ker se pričakovana življenjska doba še povečuje, izboljšujemo kakovost življenja naraščajočega prebivalstva, tako da svoje raziskovalne in razvojne dejavnosti usmerjamo v preprečevanje, lajšanje in zdravljenje bolezni. Prav tako pomembno prispevamo k zanesljivi oskrbi s kakovostno hrano, krmo in rastlinskimi surovinami.

Microlet Bayer 25 barvnih lancet
Prodajni hit
Proizvajalec: Bayer Model: Microlet barvne a25
Barvne lancete priznanega izdelovalca zdravil in medicinskih pripomočkov Bayer. Lancete so medicinski pripomoček, s katerim omogočimo učinkovito pridobivanje kapilarne krvi za različne laboratorijske preiskave in odvzem pri kontroli različnih parametrov kot so nivo krvnega sladkorja, holesterola, tr..
2,69€
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)