Meni
Košarica

2in1

Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 Basic
  2in1 BASIC je praktičen in inovativen merilnik krvnega sladkorja. Merilnik je zelo enostaven za uporabo. Z zelenim kolescem enostavno izvržete testni listič brez, da bi se ga dotikali. Ima spomin za zadnjih 500 izmerjenih vrednosti in funkcijo izračuna dnevnega povprečja, ki ..
15.40€
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX SET
 2in1 MaX SET je nov merilnik s katerim si boste na enostaven način izmerili nivo krvnega sladkorja oz. glukoze v krvi.Edinstven merilnik sladkorja v krvi prihaja s posamično pakiranimi testnimi lističi z GDH FAD encimom. Delovanje in merjenje podpira napredna tehnologija korekcije hema..
12.30€
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX glukoza a25IP
 POSAMIČNO pakirani lističi - inovativna tehnologija lističa z osmimi elektrodami, ki skupaj z merilnikom 2in1. MaX zagotavlja izjemno natančnost.Pakirano po 25. kom..
11.75€
Proizvajalec: 2in1 Model: 2in1 MaX a50IP
 POSAMIČNO pakirani lističi - inovativna tehnologija lističa z osmimi elektrodami, ki skupaj z merilnikom 2in1. MaX zagotavlja izjemno natančnost.Količina pakiranja: 2x25kom...
23.50€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, spletne storitve in funkcionalnosti, ki so za razumevanje potrošniških navad nujno potrebne. Prosimo, da s klikom na "DA" potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o Varstvu osebnih podatkov.